Info Actual

Info Actual > Politică > Kremlinul a făcut anunțul. Ce le-a promis Vladimir Putin rușilor care se vor vaccina
Politică

Kremlinul a făcut anunțul. Ce le-a promis Vladimir Putin rușilor care se vor vaccina

Kremlinul a făcut anunțul. Ce le-a promis Vladimir Putin rușilor care se vor vaccina

Kremlinul a făcut anunțul. Preşedintele rus Vladimir Putin le-a promis rușilor care s-au vaccinat relaxarea restricțiilor anti-pandemie, cum ar fi purtarea obligatorie al măștii, precum și alte stimulente pentru rușii care se vaccinează.

Kremlinul a făcut anunțul. Rusia, pe locul patru în lume ca număr de infectări, a început inocularea la scară largă cu vaccinul propriu, Sputnik V, luna trecută, iar președintele Vladimir Putin a anunțat că de săptămâna viitoare programul ar trebui să devină disponibil pentru întreaga populație.

„Trebuie să ne întoarcem la viață cât mai rapid cu putință”

Guvernatorul regiunii Sahalin din Extremul Orient a propus joi distribuirea de insigne celor vaccinați, care le vor permite să nu mai poarte mască. Și firmele ar putea fi declarate „zone verzi” odată ce întreg personalul lor va fi fost vaccinat, a declarat guvernatorul Valeri Limarenko. „Trebuie să ne întoarcem la viață cât mai rapid cu putință” a spus el.

După ce se vor vaccina le va debloca cardurile sociale

La Moscova primarul Serghei Sobianin le-a transmis studenților și pensionarilor că după ce se vor vaccina le va debloca cardurile sociale – suspendate în cursul pandemiei – pe baza cărora aceștia pot utiliza transportul în comun gratuit sau la preț redus, potrivit REUTERS.