Actual

Kremlinul a pus ochii pe tinerii români. Ambasada Rusiei a lansat o campanie de recrutare

Kremlinul a pus ochii pe tinerii români. Ambasada Rusiei a lansat o campanie de recrutare
Sursa foto: Arhiva companiei

Rusia vrea să atragă tinerii români să facă studii universitare. Conform anunțului publicat de Ambasada Rusiei la București, persoanele care vor să studieze în Moscova sau Sankt Petersburg primesc burse.

Rusia acordă tinerilor români finanțare și oportunitatea de a vizita ”una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii”. ”Dacă doriți să studiați la unele dintre cele mai puternice Universități din lume, atunci aceasta este șansă voastră!”, se arată în anunțul postat de Ambasada Rusiei la București pe pagina de Facebook.

”În fiecare an, Guvernul Rusiei alocă burse pentru studenții străini, care doresc să obțină un nivel de calificare înalt. Bursa este un contract gratuit pentru studenții care doresc să studieze la cele mai bune colegii profesionale și universități din Rusia. Bursa compensează contractul de studii la instituțiile de învățământ din Rusia”, se precizează în anunț.

”Dragi prieteni, dacă doriți să studiați limba rusă și în același timp să vizitați una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii, atunci nu ratați această oportunitate. Programul de Burse în Rusia vă oferă posibilitatea să vă înscrieți la cursuri de limba rusă. Chiar de la nivelul 0. Și în același timp să vizitați Moscova.”, mai precizează anunțul citat de stirileprotv.ro.