Politică

Lia Olguţa Vasilescu, decizie fără precedent: „Vom da amenzi maxime”

Lia Olguţa Vasilescu, decizie fără precedent: „Vom da amenzi maxime”

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a făcut un anunț pentru toți cetățenii din Craiova. Fostul ministru al Muncii și Justiției Sociale a luat o decizie sumbră pentru cei care au anumite obiceiuri care degenerează aspectul orașului. Acele persoane vor fi aspru amendați.

Lia Olguța se referă la cei care aruncă gunoiul în oraș, în locurile neamenajate. Edilul Craiovei spune că are sprijinul locuitorilor urbei pentru pedepsirea exemplară a celor care dau dovadă de lipsă de bun-simț.

Lia Olguţa Vasilescu: ”Nu ne oprim!”

„Șeful Poliției Locale Craiova restituind unei femei gunoiul pe care l-a uitat azi noapte pe un bulevard, la pachet cu amenda.

Zilnic întreprindem acțiuni de depistare a celor certați cu bunul simț, iar mulți cetățeni care dispun de camere video ne ajută cu imagini.

Strângem săptămânal tone de gunoaie aruncate peste tot, confiscăm de la căruțe până la tiruri care transportă gunoi și nu pot justifica unde îl duc și dăm amenzi maxime. Nu ne oprim până nu înțeleg toți că așa nu mai merge!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Într-o postare anterioară, Lia Vasilescu i-a lăudat pe membri PSD Craiova care au participat la o acțiune masivă de salubrizare a orașului.

Totuși, aceasta i-a mustrat pe unii din locuitorii orașului, arătând că totul ar fi mai frumos în jurul nostru dacă toți cetățenii ar înțelege să respecte natura.

„400 de membri ai PSD Craiova au participat, astăzi, de Ziua Pământului, la acțiuni de salubrizare în zonele de periferie ale orașului. Ne dorim un mediu curat și facem efort să îl menținem astfel! Dacă toți cetățenii ar înțelege că natura trebuie respectată, totul ar fi mult mai frumos în jurul nostru!”, a scris primarul Craiovei pe Facebook.