Politică

Lia Olguța Vasilescu o desființează pe Clotilde Armand: Incredibil! Au fost noaptea ca hoții și au schimbat…

Lia Olguța Vasilescu o desființează pe Clotilde Armand: Incredibil! Au fost noaptea ca hoții și au schimbat…

Lia Olguța Vasilescu o desființează pe Clotilde Armand. Lia Olguța Vasilescu, primarul ales al municipiului Craiova, a desființat-o pe candidata la funcția de primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, și a avut grijă să îi amintească pe cei echipa de campanie a alianței PNL-USR-PLUS.

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de socializare, Lia Olguța Vasilescu a lansat un mesaj dur la adresa adversarilor săi politici. Primarul ales al municipiului Craiova este de părere că persoanele din jurul candidatei Clotilde Armand au orchestrat o acțiune la capatul careia reprezentanta Dreptei a reușit să adune voturile necesare pentru ocuparea funcției de primar al Sectorului 1, scrie DC News.

Dimineața cerea nici mai mult nici mai puțin decât ARESTAREA Gabrielei Firea și a lui Dan Tudorache

„Incredibil! Pe ea au asigurat-o că nu funcționează camerele, reprezentanții USR au mers să schimbe buletinele și procesele verbale în favoarea ei, noaptea că hoții, după ce reprezentanții celorlalte partide au fost trimiși acasă că se încheiase procesul de numărare, iar acum are și ea o întrebare: de ce au funcționat, totuși, camerele, astfel încât să îi vadă o tara întreagă la furat? Dimineața cerea nici mai mult nici mai puțin decât ARESTAREA Gabrielei Firea și a lui Dan Tudorache, dând asigurări și că asta se vă întâmplă curând. În campanie ne spunea că nu se bazează doar pe voturi, ci și pe INSTITUȚII. Cine le da curajul să facă toate infracțiunile astea și cine îi ajuta să nu pățească nimic? Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat acum dacă PSD ar fi făcut macar un sfert din ceea ce fac acești #penaliinfunctiipublice?”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Vrem ca organele de anchetă să aibă acces la înregistrarea completă

Mesajul Liei Olguța Vasilescu vine după ce Clotilde Armand a spus, la Digi24: ”Nouă, USR Plus, ni s-a declarat că camera de filmat din sală nu funcționează. Vrem ca organele de anchetă să aibă acces la înregistrarea completă a acestei camere, vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la Antena 3”.