Actual

Liberalul Mario de Mezzo:S-a discutat despre retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan. În 2024, Gabriela Firea spulberă tot

Liberalul Mario de Mezzo:S-a discutat despre retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan. În 2024, Gabriela Firea spulberă tot

Liberalii sunt din ce în ce mai decişi să nu mai meargă în alegerile locale din 2024 cu Nicuşor Dan. Vicepreşedintele PNL de la sectorul 5, Mario de Mezzo care este posibil candidat din partea PNL la primăria sectorului 5, spune că  în PNL s-a discutat retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan, dat fiind faptul că „este o dezamăgire, din punct de vedere administrativ”.

Liberalul Mario de Mezzo: S-a discutat despre retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan. În 2024, Gabriela Firea spulberă tot

În momentul acesta, la cum arată sondajele, Gabriela Firea, dacă vine să candideze în 2024 la Primăria Capitalei, are șanse să spulbere tot, dacă nu facem o altă coaliție, dar nu cu Nicușor Dan, susține liberalul Mario de Mezzo.

„S-a discutat despre retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan. Nu știu dacă vom ajunge chiar aici, dar este clar că Nicușor Dan – până în acest moment – este o dezamăgire, din punct de vedere administrativ”, a declarat liberalul Mario de Mezzo, vicepreședinte PNL Sector 5 pentru psnews.ro.

Personal, spune Mario de Mezzo, consider că Nicușor Dan a eșuat în misiunea lui administrativă.

„Motivul pentru care sunt ezitant să vă răspund la întrebarea dacă ar trebui să îi fie retras sprijinul politic este pentru că nu știu în acest moment care pot fi alianțele în Consiliul General, iar stabilitatea politică este extrem de importantă. Dacă Nicușor Dan nu se trezește  repede, mă tem că în același fel în care Dacian Cioloș a făcut unul dintre cele mai mari deservicii în 2016 PNL, în același fel Nicușor Dan va face deservicii PNL. Undeva va trebui să se tragă o linie”, a mai declarat vicepreședintele PNL Sector 5.

În schimb, primarul Capitalei, Nicuşor Dan care a anunţat că va candidat în 2024 pentru încă un mandat speră să aibă sprijinul aceleaşi alinţe formată din PNL și USR-PLUS.

„Eu sper ca o alianţă de dreapta să mă susţină la Primăria Bucureştiului peste doi ani şi câteva luni. O să vedem, până atunci, important este să facem lucrurile pe care le aşteaptă bucureştenii”, a spus Nicușor Dan.

Gabriela Firea vrea să revină la conducerea Primăriei Municipiului București

Gabriela Firea ar fi primarul cel mai votat de către bucureștenii la alegerile locale din 2024, indiferent contra cui ar concura. Acesta este rezultatul Sondajului„Barometrul opiniei publice”, realizat la comanda Digi24 în luna septembrie.

Actualul ministru al Familiei a şi anunţat că își doreşte să candideze pentru încă un mandat la Primăria Capitalei.

„Dacă cetăţenii mă votează, mă vor vota, mă voi întoarce ca primar general. Cu siguranță mi-aș dori să candidez pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, asta dacă şi colegii mei din PSD mă vor considera un candidat viabil. Dacă se va întâmpla asta, da, îmi voi sacrifica din nou viața personală și aș dori să-mi duc la bun sfârşit proiectele”, a declarat Firea pentru Infoactual.