Actual Politică

Liviu Dragnea nu renunţă la politică. Anunţă că va intra într-un nou partid şi nu exclude o colaborare cu Diana Șoșoacă

Liviu Dragnea nu renunţă la politică. Anunţă că va intra într-un nou partid şi nu exclude o colaborare cu Diana Șoșoacă

Liviu Dragnea spune că va prezenta un nou plan de guvernare, pe modelul celui cu care a câștigat alegerile pentru PSD. De această dată, Dragnea l-a cosmetizat și l-a denumit „planul de salvare a României”. Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea spune că partidul este deja creat și a vorbit elogios la adresa Dianei Șoșoacă, un indiciu important probabil, despre viitoarea destinație politică a sa.

Liviu Dragnea nu renunţă la politică. Anunţă că va intra într-un nou partid şi nu exclude o colaborare cu Diana Șoșoacă

Dintre toți politicienii care tulbură apele, care sunt pe Facebook, sunt la televiziuni și care își zic patrioți, singurul politician sincer este Diana Șoșoacă, este de părere Liviu Dragnea.

„Nu e feblețea mea, am zis și la tine la emisiune. Face mult zgomot. Are și ea dreptate: dacă nu făcea prea mult zgomot, nu o lua nimeni în seamă. Nu o judec eu. Ce am văzut la ea, am văzut sinceritate. La restu’ e jale,” a spus Liviu Dragnea la Realitatea TV.

„Eu anul viitor voi prezenta planul de salvare a României. O să încep să-l prezint public, domeniu cu domeniu,” a spus Liviu Dragnea la Realitatea TV într-un interviu realizat de Anca Alexandrescu..

„Vă faceți un partid nou?” l-a întrebat Anca Alexandrescu.

„E făcut deja. Există,” a replicat Liviu Dragnea.

„Ne puteți spune cum se va numi?” a insistat Anca Alexandrescu.

„Nu vrei mai bine să-ți spun când o să vin la tine în emisiune, cel mai bine?” a spus Liviu Dragnea.

„Foarte interesant! Deci avem surprize pentru anul viitor”, a spus Anca Alexandrescu.

Liviu Dragnea nu exclude o colaborare cu Diana Șoșoacă

Liviu Dragnea spune că o apreciază pe Diana Șoșoacă. Acesta nu a zis clar dacă va intra în partidul Dianei Șoșoacă, ori este vorba despre alt partid, ci doar că ar lua în calcul o colaborare cu aceasta.

„Îți spun părerea mea foarte sinceră. Dintre toți politicienii care tulbură apele, care sunt pe Facebook, sunt la televiziuni și care își zic patrioți, singurul politician sincer este Diana Șoșoacă. Nu e feblețea mea, am zis și la tine la emisiune. Face mult zgomot. Are și ea dreptate: dacă nu făcea prea mult zgomot, nu o lua nimeni în seamă. Nu o judec eu. Ce am văzut la ea, am văzut sinceritate. La restu’ e jale,” a spus Liviu Dragnea.

„Ați lua în calcul o colaborare cu Diana Șoșoacă?” l-a întrebat Anca Alexandrescu pe Liviu Dragnea.

„De ce nu?” a replicat Liviu Dragnea.

Dragnea și despărțirea de APP

Liviu Dragnea s-a alăturat inițial partidului fondat de Codrin Ștefănescu, denumit Alianța Pentru Patrie. După mai multe apariții televizate și o promovare intensă din partea lui Dragnea, acesta s-a certat cu Ștefănescu și au decis să își continue separat drumurile. Între timp, Codrin Ștefănescu a cooptat-o în partid pe Ana-Maria Prodan.

Liviu Dragnea s-a dezis total de APP și Codrin Ștefănescu, fiecare dintre ei acuzându-se reciproc de influențe care nu ar face bine partidului.