Politică

Liviu Dragnea și Irina Tănase, o relație imposibilă! Motivul incredibil pentru care s-a ajuns la final

Liviu Dragnea și Irina Tănase, o relație imposibilă! Motivul incredibil pentru care s-a ajuns la final

Liviu Dragnea și Irina Tănase, o relație imposibilă! Motivul incredibil pentru care s-a ajuns la final!

Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a ajuns la final. Motivul? Ea prea tânără sau el e prea gelos? Care este adevăratul motiv al presupusei despărțiri?

Cei doi păreau un cuplu extrem de sudat, tânăra a fost alături de liderul PSD chiar și când acesta a fost închis. Mulți dintre apropiații celor doi se așteptau să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, însă lucrurile au luat o altă întorsătură.

Relația de iubire dintre Dragnea și Irina Tănase s-a terminat după 5 ani. Cel puțin asta indică ultimele vești despre Liviu Dragnea, care la jumătatea lunii iulie a fost eliberat din penitenciarul Rahova.

Relația dintre cei doi s-a schimbat radical la scurt timp după ce fostul politician a fost eliberat din închisoare. Liviu Dragnea a acuzat-o de infidelitate pe frumoasa lui iubită mai tânără cu 30 de ani.

Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina. Acesta spune că ea ar fi menținut relația cu fostul iubit.
După ce a aflat despre presupusa infidelitate, politicianul a cedat nervos și a plecat din apartamentul în care locuia cu tânăra, Mai mult, acesta a blocat-o pe rețelele de socializare. Dezamăgit și trădat, Dragnea a simțit nevoia să revină la origini, așa că s-a reîntors la una dintre proprietățile impozante pe care le are în județul Teleorman.

Dragnea a plecat câteva zile la Teleorman

Conform playtech.ro, el ar fi ales o proprietate despre care s-a tot scris în presa centrală.

„În momentul în care o să se întoarcă în Capitală, Liviu Dragnea o să se mute într-un apartament deținut de fiul său. «A plecat câteva zile la Teleorman, în vila aceea imensă. A zis că vrea să aibă câteva zile de liniște.

Săptămâna viitoare se întoarce la București și se va muta într-un apartament deținut de fiul lui în zona Unirii»”, a explicat o sursă apropiată de fostul lider PSD pentru jurnaliștii sursei citate.

Irina Tănase neagă informația

De unde știți dumneavoastră așa ceva? (n.r – că Liviu Dragnea s-a mutat). Păi eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău”, a declarat Irina Tănase.