Actual

Liviu Dragnea devine „adversarul” Jamilei Cuisine. Fostul lider al României a ajuns să…gătească sănătos

Liviu Dragnea Sursa foto Playtech.ro
Sursa foto: Playtech.ro

Liviu Dragnea era acum ceva timp cel mai influent om politic din România. Se pare că cei trei ani stați la Rahova l-au făcut pe aceasta să-și schimbe cariera. Astfel, el vrea să devină cel mai influent om de pe YouTube, în ceea ce privește rețetele sănătoase. Se pare că se pricepe mai bine la gătit decât la politică și să sperăm că istoria nu se va mai repeta…

Se pare că această condamnare la Rahova a fost de bun augur pentru fostul lider politic, mai ales că l-a ajutat să se reprofileze. Fără îndoială, în câteva săptămâni, el îi va face concurență serioasă faimoasei Jamilla.

Rahova te transformă în gospodină

Această „știre” a apărut pe atât de pagina oficială a lui Liviu Dragnea, dar și propriul canal de YouTube.

Ei bine, nu este o glumă, cu toate că au existat persoane care au spus că acesta este un trucaj. Liviu Dragnea chiar poate să dea lecții în bucătărie, dacă nu în politică. Să sperăm că nu va fi condamnat și de „Poliția Gustului” pentru rețele sale, mai  ales că acesta ne „garantează gustul”.

Și pentru a intra în „Bucătăria de Acasă” cu Liviu Dragnea, eu zic să dați play acestui video.

Numărul de abonați al canalului, ce îi poartă numele, este unul destul de mic, 13 în momentul realizării articolului, însă având în vedere notorietatea acestuia, probabil aceștia se vor înmulți. Ceea ce este de menționat în acest caz este faptul că Liviu Dragnea chiar și-a dat silința, dacă ne uităm la intro-ul acestui videoclip, dar și la calitatea lui.

Dragnea gătește…sănătos

„Vreau să  încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună niște rețete de mâncare, rețete ușoare, și foarte important rețete sănătoase. La fiecare rețetă pe care o să o prezint o să spun și ce beneficii are ingredientul principal sau dacă sunt mai mult ingrediente importante o să vorbesc și despre ele pentru că eu cred că a venit vremea să începem să mâncăm sănătos”, a sus Liviu Dragnea la începutul videoclipului.

„Rețeta zilei” cu Dragnea este una foarte simplă, conform spuselor politicianul român, dar foarte bună, de fasole galbenă- păstăi. Trebuie să recunoaștem că Dragnea mânuiește foarte bine cuțitul în momentul în care taie legumele, dacă se pricepea așa și la politică eram departe….

Totuși, întrebarea rămâne dacă le va duce și foștilor colegi din PSD să guste din ceea ce a gătit „The Chef”, sau poate o va scoate pe Irina, fosta parteneră, la o cină făcută d ele pentru a o recuceri?!

Cine a fost Liviu Dragnea?

Liviu Dragnea, politician român, fost președinte al Partidului Social Democrat și fost președinte al Camerei Deputaților, a fost condamnat cu suspendare definitiv în anul 2016 în dosarul „Referendumul”. Din această cauză, el nu a putut primi funcția de prim-ministru, cu toate că, sub conducerea sa, Partidul Social Democrat a obținut, în anul respectiv, majoritatea relativă în alegeri, iar împreună cu Partidul ALDE a format, ulterior, trei guverne.

Trei ani mai târziu, în 2019, Dragnea era condamnat cu executare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Acesta a avut de îndeplinit o sentință de 3 ani și 6 luni. Pe data de 15 iulie 2021, instanța a decis eliberarea condiționată a acestuia din penitenciar.