Actual Showbiz

Lordul dansului, Michael Flatley, supus unei intervenții chirurgicale de urgență

Lordul dansului, Michael Flatley, supus unei intervenții chirurgicale de urgență
EVZ

Celebrul creator și star al trupei Riverdance, Michael Flatley, a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru o formă agresivă de cancer.

Lordul dansului, celebrul creator și star al trupei Riverdance, Michael Flatley, supus unei intervenții chirurgicale de urgență

Într-o postare pe contul său de Instagram se arată că lordul dansului, celebrul creator și star al trupei Riverdance, Michael Flatley trece printr-o cumpănă grea în aceste momente.

Interpretul a fost diagnosticat cu cancer și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, adăugând că „Se află în grija unei echipe excelente de medici.”

Echipa lui Flatley a declarat pentru The Guardian că nu vor fi făcute alte comentarii până când nu vor avea vești, dar între timp, au cerut rugăciunile și urările de bine ale tuturor.

Dansatorul a devenit celebru în 1994, după o prestație de șapte minute în timpul concursului Eurovision. Acel spectacol a captivat publicul, în urma căruia a dezvoltat Riverdance, debutând spectacolul la Point Theatre din Dublin în 1996.

Flatley, ale cărui picioare ar fi fost asigurate pentru 25 de milioane de lire sterline, a continuat să dezvolte mai multe spectacole care combină dansul și muzica irlandeză, printre care Lord of the Dance, Feet of Flames și Celtic Tiger.

El a fost nevoit să se retragă în martie 2017, după ce s-a accidentat în timpul unui spectacol în Las Vegas, de Ziua Sfântului Patrick.

Anterior a fost diagnosticat cu cancer de piele, în urma opiniei formulate de un telespectator cu ochi de vultur, care a recunoscut melanomul în timpul unui spectacol MTV. De atunci, vedeta a început să strângă bani pentru cercetarea și respectiv, tratarea cancerului, dar și pentru Ucraina.

Flatley, care s-a născut la Chicago din părinți irlandezi în 1958, a regizat, a jucat și a finanțat filmul Blackbird după ce s-a retras. Thrillerul de spionaj a intrat în circuit în 2022.

Fanii și elevii creatorului și starului Riverdance, Michael Flatley, se vor ruga ca operația sa pentru cancer să aibă succes și să se recupereze complet.