Info Actual

Info Actual > Politică > Ludovic Orban acuză! „Sunt lucruri grave. Nu trebuie tratate numai cu un zâmbet ci şi cu măsuri”
Politică

Ludovic Orban acuză! „Sunt lucruri grave. Nu trebuie tratate numai cu un zâmbet ci şi cu măsuri”

Ludovic Orban acuză! „Sunt lucruri grave. Nu trebuie tratate numai cu un zâmbet ci şi cu măsuri”. Premierul României a făcut o serie de comentarii despre planul lui Streinu-Cercel privind modul de acţiune împotriva coronavirusului.

După ce a apărut în presă documentul care a făcut subiectul presei în ultimele zile, Ludocvic Orban a fost întrebat dacă se ia în calcul demiterea lui Streinu-Cercel.  Acesta a spus că despre acest lucru ar trebui întrebat ministrul Sănătăţii. Orban a făcut, însă, unele aprecieri la adresa celor scrise în planul respectiv.

“Încă o dată vă spun: aia este o năstruşnicie. O stupiditate mai mare nu am văzut. Nu ştiu dacă aţi citit documentul ăla. Zici că e făcut în anii ’50. La fiecare după nevoi, cu statul care se ocupă de tot.

Preia distribuţia de energie electrică, de apă, utilităţi, nu mai plăteşte nimeni taxe, statul rezolvă tot. E o nebunie! Vă spun sincer, nici nu trebuia luat în serios. Iar chestiunea aia…

Chiar stau şi mă întreb dacă a apărut întâmplător sau nu cu carantinarea părinţilor şi bunicilor noştri, cu ruperea de familii, sunt lucruri de o gravitate extremă care nu trebuie tratate numai cu un zâmbet ci şi cu măsuri”, a declarat premierul României într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o joi.