Info Actual > Politică > Lui Liviu Dragnea i se pregătește un nou dosar penal. Pentru ce este cercetat fostul lider PSD
Politică

Lui Liviu Dragnea i se pregătește un nou dosar penal. Pentru ce este cercetat fostul lider PSD

Lui Liviu Dragnea i se pregătește un nou dosar penal. Pentru ce este cercetat fostul lider PSD

Lui Liviu Dragnea i se pregătește un nou dosar penal. Pentru ce este cercetat fostul lider PSD. Liviu Dragnea, se află din nou în atenția procurorilor. DNA nu ține cont că abia a ieșit din închisoare, iar Liviu Dragnea trebuie să demonstreze că pentru vacanțele exotice pe care le-a petrecut alături de iubita sa, dar şi de alţi prieteni, nu a folosit banii statului.

Liviu Dragnea ar putea sa se confrunte cu al treilea dosar. Surse din conducerea PSD susțin ca DNA a solicitat informații cu privire la mai multe vizite efectuate de Liviu Dragnea în destinații exotice, precum Maldive, Republica Dominicana sau Seychelles.

Lui Liviu Dragnea i se pregătește un nou dosar penal. Deplasări externe plătite din banii PSD

Fostul președinte PSD ar fi mers, când era la conducerea Partidului Social Democrat, împreună cu Irina, o prietena de-a iubitei sale si alți oameni care nu fac parte din partid, în deplasări externe plătite din banii PSD.

DNA a întrebat actuala conducere a PSD dacă partidul a organizat evenimente politice sau care a fost scopul acelor deplasări.

Fostul șef al PSD mai are încă doua dosare pe rol

Amintim faptul că Liviu Dragnea a ieșit din închisoare pe 15 iulie, după doi ani și două luni executați în dosarul angajărilor fictive. Fostul șef al PSD mai are încă doua dosare pe rol, Tel Drum si vizita pe care a făcut-o în SUA la ceremonia de preluare a mandatului de către fostul președinte SUA, Donald Trump. În acest dosar, Dragnea este trimis în judecată, pe când în dosarul Tel Drum este urmărit penal, potrivit Antema3.