Actual International

Luptătorul rus Alexander Pisarev a murit subit la vârsta de 33 de ani. Primele informații

Luptătorul rus Alexander Pisarev a murit subit la vârsta de 33 de ani. Primele informații

Încă o moarte subită și pe deasupra controversată a avut loc la Moscova. Tânăr, sportiv, în floare vârstei, ceva neprevăzut, inimaginabil i-a luat viața. Presupunerile existente în acest caz le vom expune în cele ce urmează.

Luptătorul rus Alexander Pisarev a murit subit la vârsta de 33 de ani. Primele informații

Potrivit primelor informații venite din Rusia marți, 1 noiembrie 2022, luptătorul rus de MMA Alexander Pisarev a murit subit la vârsta de 33 de ani. Luptătorul rus de MMA Alexander Pisarev a murit subit în somn, potrivit primelor informații.

Cu toate acestea, circulă informații contradictorii cu privire la cauzele care au dus la moartea subită. Postul de știri BAZA a scris că moartea subită a lui Pisarev a fost cauzată de otrăvirea cu opioide.

Presa rusă SHOT și Pravda au relatat că bărbatul de 33 de ani a murit brusc în somn la câteva ore după ce a mâncat pepene verde.

Luptătorul MMA a fost dus la spital împreună cu soția sa după ce amândoi s-au plâns de dureri abdominale severe după ce au mâncat fructul. Partenera de viață a sportivului ar fi fost salvată de medici, însă, Pisarev a murit în spital.

Foto: Site-ul oficial al MMA

Potrivit tatălui său, care locuia într-un apartament din Balashikha împreună cu fiul și soția sa, l-a găsit pe Alexander inconștient duminică, 30 octombrie a.c., în jurul orei 16.00, după ce s-a întors în apartament de la o plimbare cu câinele lor.

Tatăl Igor Vladimirovici a declarat pentru Shot: „M-am întors de la o plimbare cu câinele pe la ora patru și mi-am chemat fiul la cină. Ca răspuns, tăcere. Am intrat în cameră – Alexandru și soția lui dormeau. M-am apropiat – și s-a dovedit că fiul meu nu mai respira. Soția lui a fost și ea luată cu o ambulanță”.

Vladimirovici a spus că fiul său era complet sănătos și nu suferea de nicio boală cronică.

„Au existat fracturi ale degetelor după ultimele lupte, dar asta nu este nimic. Cu toții mâncăm aceeași mâncare, am trăit împreună”, a mai relatat tatăl tânărului sportiv.

În același context, tatăl Vladimirovici a mărturisit și că atletul va fi incinerat. Potrivit presei, în Rusia a fost demarată o anchetă oficială privind cauza morții luptătorului.