Info Actual

Info Actual > Politică > Made in China. Copiii poartă măști de distanțare socială, de frica coronavirusului
Politică

Made in China. Copiii poartă măști de distanțare socială, de frica coronavirusului

Made in China. Copiii poartă măști de distanțare socială, de frica coronavirusului.

Cu toate că învățământul în China a fost reluat, măsurile impuse de autorități foarte dure. În contextul în care mii de instituții de învățământ au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus, copiii s-au întors, în sfârșit, la școală.

Schoolkids made to wear one-meter wide hats to ensure social ...

Made in China: măști, mâini dezinfectate, controlul temperaturii

220Măsurile de securitate impuse de autorități sunt foarte stricte. Și poartă marca „made in China”. La intrarea în școală, elevii trebuie să-și dezinfecteze mâinile, poartă măști și li se ia temperatura.

La unele școli din regiunea Hangzou, elevii și-au făcut pălăriii cu niște prelungiri laterale de 1-2 metri care să le permită să păstreze distanța de siguranță față de ceilalți, notează The Sun.

Fiecare elev poate fi văzut purtând mască de protecție și pălărie de „distanțare socială”.

 The hats remind kids to keep clear of each other

„Purtăm o pălărie de un metru, păstrăm o distanță de un metru”

 „Aceasta a fost propria noastră idee creatoare”, a declarat presei directorul adjunct, Hong Feng. „Ne ajută să promovăm sloganul nostru. <Purtăm o pălărie de un metru, păstrăm o distanță de un metru.>”, a mai spus acesta.
Pentru a se asigura că elevii își păstrează practicile de igienă adecvate, elevii nu au voie să aibă niciun contact fizic unul cu celălalt și nu își pot rupe pălăriile.

Este obligatoriu ca aceștia să poarte măștile lor chirurgicale. Iar elevii trebuie, de asemenea, să fie supuși unor screeninguri de temperatură periodice.