Actual

MAI cere evacuarea din locuințe a datornicilor! ANAF s-a pus pe treabă

măsuri fiscale Sursa foto: e-guvernare
sursa foto: arhiva companiei

MAI a solicitat sprijinul ANAF pentru identificarea spațiilor necesare desfășurării activității structurilor sale subordonate. ANAF a cerut direcțiilor subordonate să analizeze contribuabilii cu datorii la bugetul de stat. Scopul este acela de a identifica bunuri imobile potrivite pentru „darea în plată”. Aceste proprietăți ar urma să fie utilizate ca sedii pentru instituțiile subordonate ministerului, cum ar fi Poliția și Jandarmeria.

MAI a solicitat ANAF sprijinul pentru identificarea spațiilor necesare desfășurării activității specifice de către structurile din subordine, inclusiv pentru asigurarea serviciilor publice și organizarea arhivelor de documente. Proprietățile propuse pentru „darea în plată” de către datornici reprezintă o soluție pentru instituțiile publice care se confruntă cu bugete limitate pentru închirierea sau achiziționarea clădirilor necesare, potrivit Profit.

Această inițiativă ar oferi o alternativă eficientă pentru a asigura spații adecvate pentru activitatea specifică a structurilor din subordinea Ministerului.