Actual

Marcel Ciolacu a băgat o organizaţie întreagă în izolare. A fost peste puterea lui

Marcel Ciolacu a băgat o organizaţie întreagă în izolare. A fost peste puterea lui

„Viitorul candidat PSD la prezidenţiale va fi ales de fiecare organizaţie”, aşa a anunţat preşedintele social democrat Marcel Ciolacu, la începutul lunii iulie. De atunci n-a trecut zi să nu se afle în vreo organizaţie PSD din ţară. Până astăzi, când Marcel Ciolacu, după vizita în organizaţia PSD Dâmboviţa, dar şi în cea de tineret, a anunţat că a fost testat pozitiv pentru Covid – 19.

Marcel Ciolacu a băgat o organizaţie întreagă în izolare. Unde s-a infectat cu Covid – 19 liderul PSD

Marcel Ciolacu a fost testat pozitiv pentru Covid-19, motiv pentru care a intrat în izolare și nu s-a mai putut întâlni cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, întâlnire programată cu mult timp înainte. Ieri, preşedintele PSD s-a aflat în Dâmboviţa, unde s-a întâlnit cu organizaţia partidului.

„Este asimptomatic și se simte foarte bine bine. Marcel Ciolacu își face teste periodic, iar de dimineață, pentru că avea programată întâlnirea cu Maia Sandu, s-a testat și i-a ieșit pozitiv”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSD.

La începutul anului, Ciolacu a fost în izolare, la Buzău, pentru că s-a întâlnit cu ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, care era infectat cu COVID.

În lipsa, preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, Maia Sandu s-a văzut l Palatul Parlamentului,doar cu preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu.

În acest context, a fost amânată și ședința coaliției de guvernare, în absența președintelui PSD, o ședință de coaliție extrem de importantă în care ar fi trebuit să se discute atât aspectele legate de rectificarea bugetară, dar în urma declarațiilor atât a celor de la PNL cât și a celor de la PSD și astăzi ale președintelui Klaus Iohannis, întreaga dispută legată de declarațiile lui Viktor Orban vor trebui lămurite.

Kelemen Hunor va trebui să dea explicații și liderilor coaliției cu privire la poziționarea sa vizavi de afirmațiile lui Viktor Orban. Însă semnalele până acum au fost că până în momentul de față coaliția nu este periclitată de aceste declarații ale lui Kelemen Hunor, de poziționarea acestuia.