Info Actual

Info Actual > Politică > Marcel Ciolacu, mesaj alarmant. „Țara noastră se află aproape de un dezastru”
Politică

Marcel Ciolacu, mesaj alarmant. „Țara noastră se află aproape de un dezastru”

Marcel Ciolacu, mesaj alarmant. „Țara noastră se află aproape de un dezastru”

Marcel Ciolacu, mesaj alarmant. „Țara noastră se află aproape de un dezastru”.

Marcel Ciolacu vorbește despre „cea mai gravă criză sanitară și economică” prin care trece România. Acesta consideră că este nevoie de un guvern responsabil. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ciolacu explică pe larg ce înseamnă „noul PSD”.

„România traversează cea mai gravă criză sanitară și economică din istorie. Un guvern competent și responsabil ar fi lucrat alături de specialiști pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat așa și țara noastră se află aproape de un dezastru.
Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD și-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesioniști și recunoscuți în domeniile lor de activitate. Așa cum este domnul doctor Rafila. Și mulți alții care vor intra în viitorul Parlament.
Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a crește apoi economia și nivelul de trai al oamenilor.
Suntem cel mai mare partid din România și este normal ca oamenii să aștepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiștii și impostorii”, este mesajul președintelui PSD.