Info Actual

Info Actual > Politică > Marcel Vela a spus ce se va întâmpla cu românii care vin în țară de Sărbătorile de Paşti
Politică

Marcel Vela a spus ce se va întâmpla cu românii care vin în țară de Sărbătorile de Paşti

Marcel Vela a spus ce se va întâmpla cu românii care vin în țară de Sărbători de Paşti. Marcel Vela, la sfârșitul Conferinței de presa care a avut loc la Ministerul de Interne, a transmis un mesaj compatrioților aflați în alte țări și a spus ce se va întâmpla cu aceștia dacă se vor întoarce în țară să petreacă Sfintele Sărbători de Paşti.

Marcel Vela: ”În încheiere, aş dori să fac un apel către fraţii noştri din diaspora, cei care doresc să ajungă în ţară în următoarele zile, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti.

Dragi compatrioţi, rămâneţi acasă, în ţările unde lolcuiţi şi faceţi acolo sărbătorile, în pace şi linişte, în acest an, departe de cei dragi.

Din păcate, aici, vom fi obligaţi să vă invităm să locuiţi 14 zile în spaţiile de carantinare instituţionalizată. Acest lucru nu ne face bine nici nouă, nici dumneavoastră şi nici familiilor care vă iubesc.

Vă mulţumesc dacă înţelegeţi acest lucru şi vreau să mă asigur că ştiţi adevărul despre situaţia din ţară, situaţia în care ne aflăm. Vă pot garanta însă că vom ieşi din această situaţie grea şi vom fi împreună. Cât de repede, depinde doar de noi. Dumnezeu să binecuvânteze România şi pe dumneavoastră, dragi fraţi compatrioţi de peste hotare, oriunde vă aflaţi! Vă mulţumesc!”