Actual

Membru în Comisia de Cultură, deputatul USR, Iulian Bulai se descurcă greu cu limba română.„Bunicei” lui n-o să-i placă noua gafă

Membru în Comisia de Cultură, deputatul USR, Iulian Bulai se descurcă greu cu limba română.„Bunicei” lui n-o să-i placă noua gafă
FOTO: evenimentul zilei

Dacă nu face o gafă nu se simte bine. Este vorba de deputatul USR, Iulian Bulai cel care l-a descris pe Isus Hristos drept un copil sărac, provenit dintr-o mamă surogat, adolescentă, și dintr-un tată trecut de prima tinerețe. De această dată, în timpul unei călătorii cu trenul, când l-a întâlnit Alex Benchea, cunoscut și ca „Alpinistul cu ochi albi” sau „alpinistul nevăzător” din cauza problemelor de vedere pe care le are.

Membru în Comisia de Cultură, deputatul USR, Iulian Bulai se descurcă greu cu limba română. „Bunicei” lui n-o să-i placă noua gafă

Deputatul nu a putut sta departe de pagina sa de Facebook şi… a dat-o-n bară.

A scris că, în timpul unei călătorii cu trenul, l-a întâlnit Alex Benchea, cunoscut și ca „Alpinistul cu ochi albi” sau „alpinistul nevăzător” din cauza problemelor de vedere pe care le are. Extaziat de întâlnire, deputatul USR, Iulian Bulai a făcut rapid o postare pe Facebook și, fără să țină cont de situația în care se află companionul său de drum a încheiat cu: „Abia aștept să ne revedem”.

Foto: Facebook Iulian Bulai

„Când mergi cu trenul întâlnești oameni foarte frumoși. De exemplu Alex Benchea. Poate cel mai interesant și cel mai curajos alpinist din România. Alex este nevăzător și a cucerit multe vârfuri până acum. Cel mai faimos este Kilimanjaro. Alex a fost recent la antrenament pe muntele Olimp în Grecia și se pregătește să urce pe un vârf înalt din Argentina. Alex locuiește la Cluj, dar este de loc din Adjudeni/ Neamț, satul bunicei mele. Alex este un exemplu de mare curaj. Un exemplu viu care arată că nu există limite, dacă ne propunem să facem ceva și muncim pentru asta.

Felicitări, Alex! Ești super tare! L-am invitat la Parlament pe Alex. Abia aștept să ne revedem”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Comentariile nu au întârziat să apară, evident foarte mulţi internauţi i-au atras atenţia în ceea ce priveşte situaţia în care se află Alex Benchea, că el nici nu l-a putut vedea și nici nu-l va revedea. Și că forma corectă este bunicii, nu bunicei.

Ulterior, Iulian Bulai, președintele Comisiei de Cultură a Camerei Deputaților, și-a corectat postarea.