Actual

Mesajul lui Mircea Geană pentru „Anuca lui tata”. Politicianul a pregătit un chef româno-american la Palatul de la Mogoşoaia

Mesajul lui Mircea Geană pentru „Anuca lui tata”. Politicianul a pregătit un chef româno-american la Palatul de la Mogoşoaia
foto: Facebook Mircea Geoana

Şi a fost, logodnă mare la Palat. Fiica lui Mircea Geoană, Ana s-a logodit, la câteva luni de când a fost cerută în căsătorie. Locaţia, Palatul Mogoşoaia a fost aleasă de cei doi viitori soţi, fiica lui Mircea Geoană explicând că prin această locaţie au vrut să arate „istoria, cultura şi tradiţiile româneşti”.

Mesajul lui Mircea Geană pentru „Anuca lui tata”. Politicianul a pregătit un chef româno-american la Palatul de la Mogoşoaia

Mircea Geoană nu a rata momentul şi a publicat azi, pe contul să de Facebook, câteva fotografii şi un mesaj.

„La Mulți Ani, Ana! Te iubim enorm și suntem atât de mândri și fericiți pentru tine!

Și, indiferent de vârstă, circumstanțe sau geografie, vei rămâne întotdeauna Anuca lui tata!”

Mai mult de jumătate din invitaţi au fost foştii colegi ai celor doi de la University of Pennsylvania, locul unde Ana Geoană şi Garrett s-au cunoscut în anii facultăţii.

 

La eveniment au mai participat familia lui Garrett, dar şi prieteni de toate generaţiile din România. În mod evident, de la petrecere nu putea lipsi naşul Anei de botez, Ilie Năstase, care le-a adus cadou o superbă fotografie şi racheta cu care marele campion român a jucat finala de la Wimbledon din anul 1972.

Ana şi-a dorit ca tot decorul să fie simplu şi elegant, iar invitaţii au fost întâmpinaţi de un cvartet şi au admirat la apus superbul palat ctitorit de Constantin Brâncoveanu.

Nu au lipsit horele româneşti, aromâne, evreieşti, dar nici hit-ul „We are family”

Ana Geoană a fost superbă în ziua cea mare, și a ales să poate o creație semnată de Cristina Săvulescu, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. Rochia pentru care a optat semăna mai degrabă cu cea a zeițelor din Grecia Antică, având inclusiv o centură aurie aplicată în zona taliei, aspectul fiind ca cel al unor lauri.

La masă, invitaţii au fost întâmpinaţi cu un bufet tradiţional românesc, cu sarmale, plăcinte, brânzeturi tradiţionale, bulz şi preparate de tot felul.

Nu au lipsit nici horele româneşti, aromâne, evreieşti, iar toată lumea a dansat ca într-o mare familie. Cornelia Rednic şi taraful au întreţinut atmosfera şi i-au ţinut pe invitaţi pe ringul de dans. Melodia de suflet a serii a fost „We are family”, care i-a avut ca protagonişti pe ringul de dans pe membrii celor două familii.

Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia este gestionat de Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului” din subordinea Primăriei Capitalei şi este situat la 15 km de Bucureşti.

Acesta a fost construit la inițiativa domnitorului Constantin Brâncoveanu în 1702.

sursa foto: facebook Mircea Geoana