Actual

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, transmite un mesaj criptat după anunțul divorțului?

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, transmite un mesaj criptat după anunțul divorțului?
FOTO: EUROSPORT

Dacă divorţul a fost confirmat, acum se încearcă aflarea motivului. De ce a divorţat Simona Halep după un an de la căsătoria civilă cu Toni Iuruc. Dacă se va afla vreodată adevăratul motiv rămâne de văzut, dar supoziţii au apărut imediat. Cele mai multe comentarii la ştirile privind divorţul celor doi fac referire la antrenorul Simonei Halep.

Mesajul lui Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, analizat pe toate părţile

Vestea divorțului Simonei Halep de Toni Iuruc după numai un an de căsnicie a ajuns cu siguranță și la urechile antrenorului româncei, Patrick Mouratoglou.

Întors în Franța după eliminarea prematură a Simonei Halep de la US Open, Patrick Mouratoglou se ocupă în aceste zile de Academia de tenis care îi poartă numele.

Miercuri după-amiază, atunci când divorțul Simonei Halep a apărut în presă, Patrick Mouratoglou a postat aproximativ la aceeași oră, pe Instagram, un filmuleț din timpul unor schimburi de mingi pe terenul de antrenament, alături de un mesaj care vrea să fie o lecție de tenis.

”Regula este să lovești în cross pentru a te apăra, dar uneori în tenis este important să surprinzi adversarul, pentru a crea o oportunitate.

Sunt necesare reguli. Dar e necesar să le și încalci, mai mult decât orice la momentul potrivit”, a menționat Mouratoglou.

Înainte de sezonul american, Simona Halep l-a concediat și pe preparatorul fizic Teo Cercel, care era și el de mulți ani în echipa ei, alegând să fie înconjurată doar de oamenii lui Patrick Mouratoglou în ceea ce privește staff-ul ei.

„Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el! Credeam că o voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început un nou capitol frumos și mă bucur de asta! Voi vedea cât de bună voi fi pe viitor!”, declarat ea.

Despre o relaţie apropiată a Simonei Halep de antrenorul său, Patrick Mouratoglou a scris la începutul lunii şi Evenimentul Zilei.

„După o perioadă în care Simona Halep părea mult mai preocupată de viața personală decât de tenis, acum românca este din nou dedicată sportului. Despre soțul său nu mai vorbește deloc, dar are tot timpul cuvinte de laudă despre actualul antrenor. În același timp, și el spune că o iubește pur și simplu. Mai mult, Patrick Mouratoglou a reușit să o convingă să-și dea afară chiar și cei mai fideli colaboratori, cu care lucra de ani de zile”.

„Patrick Mouratoglou este recunoscut ca un mare cuceritor. În trecut, i-a fost alături Serenei Williams, atât profesional, cât și personal. Cei doi au trăit o poveste de dragoste în timpul relației profesionale. Între timp, americanca s-a căsătorit cu un alt bărbat și are o fetiță, iar Patrick și-a găsit o altă jumătate”.

 Şi-ar dori să locuiască pe Coasta de Aur

La toate acestea s-a adăugat şi ultimele declaraţii ale Simonei care la un moment dat a declarat că îşi doreşte să locuiască pe Coasta de Azur.

Acest lucru poate că în ultimul an şi-a petrecut mult timp în această parte a Franței. Mai exact de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Antrenorul deține acolo cea mai mare bază de antrenament din Europa.

Cucerită de Coasta de Azur, dubla campioană de Grand Slam ar avea drept destinație Nisa, potrivit Orange Sport.

Divorţul celor doi este relatat pe larg şi în presa internaţională

Fostul lider WTA Simona Halep divorţează de Toni Iuruc, la aproximativ un an de când s-a căsătorit cu acesta. „Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului”, este un titlu apărut în media internațională după anunțul separării Simonei Halep de Toni Iuruc.

Express.co (Marea Britanie): „Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar”.

First Sportz (SUA): „Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înainte primei lor aniversări”.

Essentially Sports (India): „Miliardarul Toni Iuruc anunță despărțirea șocantă de Simona Halep, după doar 11 luni de mariaj”.

News.com din Australia a notat: „Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului”.

„Eliminarea șoc a Simonei Halep din primul tur la US Open din acest an a fost urmată de informațiile potrivit cărora divorțează de magnatul Toni Iuruc.

Fostul număr unu mondial și de două ori câștigător al Grand Slam-ului și miliardarul s-au căsătorit pe 15 septembrie anul trecut, vestea despărțirii lor apărând la doar câteva zile de la prima aniversare a nunții”.