Actual

Mihai Tudose: Ai noștri prind avioane cu plasa de fluturi

romaniatv.net

Mihai Tudose a mărturidit că nu înțelege de ce ai noștri dau vina pe opoziție, în timp ce alte state și-au prezentat astăzi planurile naționale de redresare pentru a accesa banii.

Germania, Spania, Franța și Italia își prezintă planurile naționale de redresare

„Spre informarea „frăției groparilor” de la Palatul Victoria, guvernele celor patru mari economii din Zona Euro – Germania, Spania, Franța și Italia – își prezintă azi planurile naționale de redresare, simultan, într-un gest simbolic de voință comună de acțiune.

Franța a cerut Comisiei să planurile naționale

Iar Portugalia l-a depus pe al său de o săptămână. Mai mult, Franța a cerut Comisiei să aprobe în regim de urgență planurile naționale, pentru ca în iulie statele membre să poată accesa deja prefinanțarea de 13%.

De ce ei pot și noi nu?

Ăsta e ritmul european. De ce ei pot și noi nu? Fiindcă nu au un „luptător” ca Ghinea? Fiindcă „ei nu reprezintă un stat puternic care negociază”? (citatele sunt din Ghinea)

Sau poate fiindcă țările acelea au Guvern, s-au consultat cu toți partenerii sociali, cu toată clasa politică, nu vor să arunce cu banii după cai verzi?

Ai noștri prind avioane cu plasa de fluturi

Ai noștri prind avioane cu plasa de fluturi și dau vina pe opoziție…

Este Săptămâna Patimilor, urmează Săptămâna Luminată…. dar slabe speranțe să vedem ceva schimbări în ceea ce privește întunericul adânc de pe la guvern”, a scris Mihai Tudose, miercuri, pe pagina de Facebook, potrivit Antena 3.