Actual

Mihai Tudose: Ludovic Orban suspecta că la podul de la Brăila trăia pe undeva un flamingo mic și trist

Mihai Tudose: Ludovic Orban suspecta că la podul de la Brăila trăia pe undeva un flamingo mic și trist

Europarlamentarul Mihai Tudose susține că lucrările pentru podul de la Brăila merg bine, după ce un an de zile fostul premier Ludovic Orban nu a dat ordin de începere a lucrărilor pentru că ”trăia pe undeva un flamingo mic și trist”.

Mihai Tudose: Ludovic Orban suspecta că la podul de la Brăila trăia pe undeva un flamingo mic și trist

”Încă de a doua zi după semnarea contractului au apărut unii care spuneau că podul nu se face. Au început săpăturile la piloni, dar oamenii lucrau greșit, că săpau în jos și era clar că nu se face podul. După aceea a început să se înalțe ceva, dar au zis că nu se face, că au văzut ei că bate vântul, că plouă în pod. Era un cofraj și era niște apă în interior. Acum zic că se va face, dar va pica acest pod. Nu pică acest pod și se va circula normal.

Un an de zile Orban nu a dat ordin de începere a lucrărilor (…) Se suspecta în zona Brăila-Galați trăiește un flamingo mic și trist. Au căutat, au căutat, au căutat și au văzut că nu există niciun flamingo mic și trist. După un an de căutări au dat drumul la lucrări.

Vestea proastă pentru anti-podiști este că lucrurile stau foarte bine! Unora chiar nu le convine că s-a făcut podul de la Brăila!”, a spus recent Mihai Tudose.

La începerea lucrărilor, Mihai Tudose declara că păsările erau doar în capul liberalilor.

„Eu am suspectat că e vorba de păsările din capul liberalilor. Am întrebat şi eu când a venit hârtia, am vrut să o văd. Dacă hârtia a venit acum o lună, întrebarea era de ce nu s-au dat aprobările până acum. Dacă a venit acum un an, de ce nu au făcut ei studiul? Şoseaua aia trece printr-o zonă arabilă. Nu cuibăreşte nimeni acolo, că vine plugul la două luni. Sunt nebuni!” declara Mihai Tudose în anul 2020.

Mihai Tudose a infirmat ultimele informaţii potrivit cărora podul de la Brăila are probleme, politicianul fiind foarte legat de acest proiect.

Fără să ştie nimeni, în ultimele ore de mandat ale lui Mihai Tudose, s-a semnat contractul privind podul suspendat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a povestit recent la Brăila, unde a vizitat şantierul podului suspendat peste Dunăre, o întâmplare petrecută la schimbarea din funcție a fostul premier social-democrat Mihai Tudose.

„Sunt ferm convins că v-aţi săturat de politicienii care vin în pelerinaj la acest pod. Eu o să vă povestesc ce ştiu eu despre realizarea acestui pod. Sorin Grindeanu a fost desemnat de PSD ca să fie premier şi cred că în fişa de acuzaţii a fost – e pentru prima oară când se spune – şi faptul că a transferat 500 de milioane de euro de la ITI Delta Dunării. Aceşti bani s-ar fi pierdut, s-ar fi dat înapoi la Comisia Europeană. Acest transfer s-a făcut în urma unei vizite a premierului Grindeanu la Brăila, cu Mihai Tudose, care era ministru al Economiei”, a povestit Ciolacu.