Actual

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a fost socru mic. Fiica sa și mirele austriac, cununați în Casa lui Dumnezeu

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a fost socru mic. Fiica sa și mirele austriac, cununați în Casa lui Dumnezeu
FOTO: FACEBOOK VIRGIL POPESCU

După două luni de la cununia civilă, Cristina Popescu, fiica ministrului Energiei, Virgil Popescu s-a căsătorit şi religios.

„Atunci când inima bubuie de fericire şi emoţie în acelaşi timp! Nu credeam că se poate întâmpla asta până astăzi când mi-am condus fiica pentru a primi şi binecuvantarea lui Dumnezeu! Scumpa mea fiica – Cristina – şi dragă fiule – Marcel – vă doresc să fiţi împreună până la infinit şi să vă iubiţi tot mai mult, în fiecare zi!”, a scris tatăl miresei pe pagina sa de Facebook.

Un mesaj plin de emoţie pentru fiica sa, a scris Virgil Popescu şi la cununia civilă.

 „Îmi e greu să descriu în cuvinte emoția zilei de astăzi pe care am trăit-o ca tată de fată: ziua în care a devenit soție. Scumpa mea fiică îți doresc o căsnicie trainică, încununată de iubire, înțelegere și respect. Dragii mei Cristina și Marcel – Dumnezeu să vă binecuvânteze căsătoria! Te iubesc mult de tot. Cu dragoste: tata!”, i-a transmis ministrul, fiicei sale

Cununia civilă a fiicei ministrului Popescu a avut loc în Austria, acolo unde tinerii însurăţei locuiesc.

Aşa cum se ştie l-a întoarcerea de la Viena în luna iulie, Virgil Popescu s-a întâlnit pe aeroport cu liderul AUR George Simion.

Simion i s-a adresat lui Popescu cu formula ”hoţul Virgil”, spunându-i ca a venit la ”stăpânii de la OMV”. În replică, ministrul Energiei l-a numit din nou ”trompetă rusească” şi l-a întrebat dacă a fost trimis de Putin la Viena. „Ce faci, hoţule? Te plimbi pe la Viena?” îl abordează Simion pe Virgil Popescu. Ministrul l-a ameninţat: „Ia să caut eu o poliţie, pe aici, că aici nu eşti în Parlament!”

În replică, Virgil Popescu a anunţat atunci că îl dă în judecată pe liderul AUR.

”Campania de hărţuire la adresa mea nu mă intimidează! Astăzi, în aeroport la Viena, unde am fost la cununia civilă a fiicei mele, care s-a căsătorit cu un tânăr austriac, am asistat la o tentativă nemaîntâlnită de hărţuire şi intimidare a lui George Simion împotriva mea”, declara atunci Popescu.

USR a depus pe 1 septembrie, în prima zi a noii sesiuni parlamentare, în plenul Camerei Deputaților, moțiunea simplă împotriva ministrului energiei Virgil Popescu. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat că moțiunea depusă de USR este una fără substanță, iar cel mai probabil va fi votată doar de deputații care au și semnat.