Info Actual

Info Actual > Politică > Mirel Curea, declarație surprinzătoare. „Traian Băsescu i-ar fi dat un cap în gură virusului ucigaș”
Politică

Mirel Curea, declarație surprinzătoare. „Traian Băsescu i-ar fi dat un cap în gură virusului ucigaș”

Mirel Curea, declarație surprinzătoare. „Traian Băsescu i-ar fi dat un cap în gură virusului ucigaș”. Într-un articol pe evz.ro, Mirel Curea are un punct de vedere cu totul inedit despre cei ce conduc România în timpul pandemiei de coronavirus. Acesta explică de ce Traian Băsescu ar fi fost mult mai eficient ca președinte acum.

„Voi începe prin a-i spune că cele două mandate în care a deținut puterea în țara asta, mie nu-mi amintesc de nimic bun, demn de a fi menționat în cărțile de istorie, ci doar de două mari nenorociri, de pe urma cărora țara va mai trage mult:

distrugerea Justiției prin confiscarea ei de către securiștii marca „Coldea” și distrugerea clasei politice, a celei a oamenilor de afaceri autohtoni și a patronatului de presă, așa cum erau ei, toți cei enumerați, plini de defecte și de boli ale copilăriei, de torționarii marca „Kovesi”, a spus Mirel Curea.

„Traian Băsescu și-a asumat integral toate nenorocirile”

În ciuda resentimentelor sale față de fostul președinte, jurnalistul consideră că Traian Băsescu are fi manageriat criza coronavirusului mult mai bine.

„După, îi voi spune că am și un mare regret la zi. Acela că nu este președintele României acum! Acum, în vremea Pandemiei! Toate trăsăturile care în timpul celor două mandate i-au conturat un tablou plin de defecte, ar fi devenit în condițiile de astăzi mari calități. Vi-l amintiți în vremea „Răpirii din Irak”? Da, știu, dar așa a intrat în Istorie povestea aia, ca răpire.

Traian Băsescu o toarnă pe Viorica Dăncilă. Ce sfat îi dă ...

Orice ar fi fost acolo, Traian Băsescu și-a asumat integral toate nenorocirile, toate câte ar fi putut decurge dintr-o combinație care stătea să o ia la vale tragic oricând. ”, a mărturisit Curea.

„Cui aparțin deciziile care se iau în țară din momentul în care a fost declarată „Starea de Urgență”?

Este între barea pe care o adresează jurnalistul Evz tuturor românilor.

„Unele sunt anunțate de unii, altele de alții, după care unii îi contrazic pe alții și alții îi toarnă pe unii la presă, „pe surse”. Deci, cine este persoana care decide într-o perioadă în care o serie de drepturi și libertăți constituționale sunt suspendate? Nu știți? Nici eu! Dar măcar numele celor care compun „Grupul de Comunicare Strategică” îl știți? Nu? Nici eu! Este secret!”, e de părere Mirel Curea.

Articolul complet îl puteți citi aici.