Info Actual

Info Actual > Politică > Mirosul de grătar i-a dat de gol. Poliția le-a „spart” petrecerea
Politică

Mirosul de grătar i-a dat de gol. Poliția le-a „spart” petrecerea

Mirosul de grătar i-a dat de gol. Poliția le-a „spart” petrecerea.  Petrecerea unor români din Italia a fost întreruptă de polițiști.  Aceștia au fost atrași de mirosul cărnii care sfârâia pe grătar. Toți petrecăreții au fost amendați pentru încălcarea restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

8Conform stiridindiaspora.ro, mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, au decis să sărbătorească Paștele catolic. Astfel, românii au încins un grătar într-o grădină nelocuită din Milano. Ei au ieșit la iarbă verde cu mese și bănci, având și alt motiv de sărbătoare: ziua onomastica a doi dintre ei.

Cum pregatesti carnea pentru gratar | Jurnal de reţete

În plină perioadă de izolare la domiciliu, vecinii au devenit suspecți. Deranjat de muzica dată tare, un bărbat care locuiește pe aceeași stradă a decis să arunce o privire. Acesta și-a dat seama că petrecăreții români încalcă legea, așa că a sunat imediat la poliție.

Câteva minute mai târziu, carabinierii au ajuns la fața locului. Oamenii legii au constatat că nimeni nu purta măști de protecție și nu se repsecta distanța recomandată de un metru.

După ce i-au pus să strângă toată mâncarea și băutura, agenții au sancționat fiecare participant la petrecere cu 400 de euro.