Actual Lifestyle

Mister. Un bihorean și-a găsit nevasta topmodel moartă, în Istanbul, iar poliția a făcut prima arestare.

Mister. Un bihorean și-a găsit nevasta topmodel moartă, în Istanbul, iar poliția a făcut prima arestare.
Twitter

O rusoaică fotomodel pentru case de modă celebre, căsătorită cu un român din Bihor, și el un răsfățat al podiumurilor, și-a găsit sfârșitul în Turcia, în condiții suspecte.

În vârstă de 23 de ani, Sofia a fost găsită fără suflare lângă un hotel din Istanbul. Tânăra era cazată în hotelul respectiv și se pare că ar fi căzut de la balconul camerei. Potrivit presei din Turcia, a fost arestată, deja, o persoană suspectă. Poliţiştii nu exclud varianta crimei.

Aseară, târziu, suspectului i s-a dat drumul, scrie presa turcă.

Într-o intervenție la postul RTV, soțul Sofiei a declarat că el crede că o agenție de escorte s-a prezentat tinerei ca fiind o agenție serioasă, interesată de un contract cu ea și că a atras-o într-o cursă.

Găsită moartă la baza hotelului în care locuia

Tânără lucra în Istanbul ca fotomodel și se afla acolo pentru o perioadă de două luni, conform contractului. În noaptea de 17 spre 18 iulie, aceasta a fost găsită căzută la marginea hotelului. Pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă. La acest moment, poliția turcă ia toate variantele în calcul. O persoană a fost deja arestată pentru că ar avea legătură cu acest caz, dar nu a fost precizat în ce constă această legătură.

Istvan, care se afla în România, vorbise cu Sofia cu două zile înainte de tragedie. Acesta a povestit că se certaseră și nu își mai vorbiseră, însă când a încercat să o caute, soția sa nu era online. Suspectând ceva în neregulă, a căutat-o pe mama fetei. Aceasta știa că fiica ei se află în România, nicidecum în Turcia. Văzând că nu are nicio veste despre tânără, Istvan a mers la o secţie de poliţie din Bihor şi i-a anunţat dispariţia.

Surse din apropierea familiei iau în considerare ipoteza cum că aceasta ar fi fost drogată de o persoană, și aruncată de la balcon.

„Ai fost motorul meu pentru viață”

Poliţiştii români au dat-o imediat în urmărire prin Interpol. Câteva ore mai târziu, câţiva colegi de-ai Sofiei l-au anunţat despre nenorocire. Devastat, bărbatul a plecat imediat în Turcia.

„Sofia nu pot descrie în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru mine și că ai fost tot ce m-a făcut să merg înainte, motivația mea motorul meu pentru viață, ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, iar acum ai plecat pentru totdeauna, m-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer îți doresc draga mea soție minunată!”, a fost mesajul sfâşietor postat de soțul tinerei pe contul său de Facebook.

Sofia şi Istvan se căsătoriseră în februarie anul acesta la Oradea. El român, ea rusoaică din Vladivostok, s-au cunoscut în Turcia, din întâmplare, pe stradă. A fost dragoste la prima vedere, care s-a transormat într-o căsnicie reușită, scrie stiridecluj.ro.