Actual

Misterul din jurul morții nepotului lui Onțanu. Afaceristul Silviu Măndescu nu avea datorii mari

Misterul din jurul morții nepotului lui Onțanu. Afaceristul Silviu Măndescu nu avea datorii mari

Procurorul de la Parchetul Buftea și polițiștii investighează încă moartea prin spânzurare a omului de afaceri Silviu Măndescu, deși ca cea mai plauzibilă ipoteză este sinuciderea.

Așa cum am anunțat anterior, Silviu Măndescu, nepot al fostului primar al sectorului 2, Niculae Onțanu, a fost găsit spânzurat de ușa propriei mașini. Acesta și-a găsit sfârșitul, în apropierea Capitalei, pe un câmp de lângă Căciulați, acolo unde au fost găsiți el și mașina.

Modul de sinucidere este atipic, mai ales că în jur existau copaci de unde s-ar fi putut spânzura, dacă aceasta îi era intenția. El însă a fost găsit atârnând într-un laț legat de ușa din dreapta a autoturismului său de teren.

Silviu Măndescu nu a lăsat niciun bilet de adio, vreo scrisoare prin care să-și motiveze gestul. Apropiații cu care a vorbit în ultimele zile povestesc că nu li s-a părut nimic ciudat la el, că nu s-a plâns de nicio greutate sau nemulțumire în viața sa.

Din informațiile pe care le avem, bărbatul care avea 52 de ani a fost dat dispărut încă de ieri (n.r.joi, 23 iunie). Apropiații săi au alertat autoritățile cu privire la faptul că nu mai știu nimic de fostul om de afaceri încă de ieri dimineață”, au spus, ieri, surse din poliție.

Anchetatorii așteaptă acum de la medicii legiști de la IML Ilfov rezultatul necropsiei. Important va fi raportul toxicologic, care ar putea indica dacă omul de afaceri a ingerat vreo substanță care ar motiva gestul sinucidal.

Silviu Măndescu este cunoscut ca fiind acționar și administrator în 11 firme, multe împreună cu soția sa, Alina Beatrice Măndescu. Printre firmele pe care le controlează, amintim de Bliss Imobiliare (acționar unic), New Era System și Strip Mall România SRL.

Până în acest moment, din verificările făcute de anchetatori, a reieșit că datoriile lui Măndescu erau nesemnificative, de câteva zeci de milioane de lei.