Showbiz

Momente de tandrețe surprinse între Brad Pitt și Ines de Ramon la un concert. Să vorbește de o nouă relație

Momente de tandrețe surprinse între Brad Pitt și Ines de Ramon la un concert. Să vorbește de o nouă relație
Infoactual

Din nou a stârnit actorul Brad Pitt zvonuri despre o posibilă relație, de data aceasta cu fosta soție a lui Paul Wesley, actorul cunoscut pentru rolul din „Jurnalele Vampirilor”.

Este vorba despre Ines de Ramon, care după trei ani de căsnicie, s-a despărțit recent de actorul Paul Wesley. Cei doi sunt separați încă de la începutul anului, însă anunțul divorțului a fost făcut abia în luna septembrie 2022.

Momente tandre între Pitt și Ines la concert

Iar la sfârșitul acestui weekend, mai exact în seara zilei de 13 noiembrie 2022, Pitt și Ines de Ramon au petrecut momente tandre împreună la un concert, unde au fost însoțiți de un alt cuplu căsătorit, Cindy Crawford și Rande Gerber.

Potrivit fotografiilor, făcute publice de Daily Mail, Brad Pitt purta un pulover gri și jeanși albaștri, pe care i-a asortat cu o pălărie maro, iar  Ramon a purtat pantaloni din piele neagră și un tricou alb decupat împreună cu o geantă Hermès galben strălucitor.

FOTO dailymail.com

Brad Pit și Ines au râs împreună și chiar s-au îmbrățișat. Dar, încă nu se știe dacă acesta este începutul unei noi relații pentru actorul de la Hollywood, deși presa mondenă insinuează asta.

Brad și Ines au sosit împreună la spectacol în jurul orei 20:00, cu mașina sa Tesla, cu șofer.

Odată ce au părăsit secțiunea de celebrități, Brad și Ines s-au asigurat să mențină distanța, în timp ce el a fost întâmpinat de fani.

La plecare, Brad s-a oprit să discute cu mai multe persoane, inclusiv cu muzicianul englez Jimmy Page.

Ines s-a îndreptat spre mașină și a plecat cu un SUV, după ce Brad a văzut că era în siguranță înăuntru. Apoi, a plecat și Brad Pit cu Tesla.

Ines s-a căsătorit cu Paul Wesley în anul 2019

Ines de Ramon, care a absolvit Universitatea din Geneva în 2013 și a lucrat anterior pentru Christie’s și bijutierul elvețian De Grisogono, s-a căsătorit cu Paul Wesley în 2019.

FOTO dailymail.com

În septembrie, însă, un apropiat al cuplului a spus că cei doi s-au separat de câteva luni.

„Decizia a fost luată de comun acord și a avut loc acum cinci luni. Aceștia au nevoie de intimitate în aceste momente”, a declarat prietenul celor doi pentru revista People.

Căsătoriile lui Brad Pitt

Actorul Brad Pitt a fost căsătorit de două ori, inițial cu Jennifer Aniston, din 2000 până în 2005, apoi cu Angelina Jolie, din 2014 până în 2019.

Despărțirea lui Brad de Angelina Jolie a fost aspră, deoarece cei doi se luptă pentru custodia celor șase copii ai lor și pentru afacerile lor.

Recent, actorul Pitt a stârnit zvonuri despre o posibilă relație cu modelul Emily Ratajkowski, în urma despărțirii acesteia de soțul ei, potrivit dailymail.com.