Actual Diverse

Este oficial! Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț!

Este oficial! Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț!
playsport.ro/kfetele.ro

Azi, 8 septembrie 2022, Simona Halep și cel care i-a fost soț timp de mai puțin de un an au ajuns la sediul firmei de avocatură, unde cei doi au semnat actele de divorț.

Când a ieșit din firma de avocatură „Popovici Nițu Stoica și Asociații”, situată în Dorobanți, sportiva nu a făcut nicio declarație. A ieșit zâmbind din clădire, după ce divorțul de Toni Iuruc a devenit oficial și nu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor aflați la fața locului.

Apoi, tenismena a urcat în mașina de lux cu care a venit la firma de avocatură.

Cei doi au ajuns separat la avocatul care a desfăcut contractul de căsătorie dintre sportivă și Toni Iuruc.

Toni Iuruc a venit singur, în timp ce Simona Halep era însoțită de un bărbat, care pare să fie aceeași persoană care, în cursul dimineții de joi, a ajutat-o să-și ia lucrurile din locuința pe care a împărțit-o cu fostul soț, respectiv casa din Primăverii.

Pe scurt, de la căsătorie la divorț 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021, în Constanța. Căsătoria religioasă și petrecerea de după erau programate să aibă loc pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia. Dar, în urmă cu doar câteva zile a apărut vestea că cei doi se despart.

Prin urmare, Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc la mai puțin de un an de la căsătorie! Actul de divorț s-a întâmplat într-o mare discreție.

Cei doi nu au fost nevoiți să împartă nimic, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut. Motivul divorțului se pare că a fost distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep.

Părinții campioanei ar fi insistat să mai acorde o șansă relației, drept pentru care ei au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar în direcția rupturii definitive. Astfel cei doi au ajuns în punctul de a divorța.