Lifestyle

Monumentul care „ascundea planul de reducere a populației” a fost aruncat în aer. Video

Monumentul care „ascundea planul de reducere a populației” a fost aruncat în aer. Video

Cei care au ridicat anumite monumente au avut scopul bine determinat de a transmite un mesaj posterității. Unele scrieri sunt bune, optimiste, altele mai puțin bune, dureroase chiar, cum este cazul celui despre care scriem astăzi în infoactual.

Monumentul care „ascundea planul de reducere a populației” a fost aruncat în aer. Video

Biroul de Investigații din Georgia a făcut publică o filmare ce surprinde explozia unui monument care susținea necesitatea uciderii a miliarde de oameni și păstrarea doar a unui număr de 500 de milioane pe planetă. Cum? Simplu, după cum spunea, la un moment dat, și Bill Gates: prin metode de control a reproducerii.

După cum se vede în clipul video postat pe twitter, un vehicul argintiu s-a deplasat cu viteză spre locația dată. Ulterior, mașina a părăsit rapid zona, după ce a aruncat în aer monumentul, care prin această acțiune, a fost distrus complet. Plăcile uriașe de beton s-au transformat în veritabile piese de puzzle, după cum se vede și în filmarea de pe social media. După cădere, mesajele lor au devenit imposibil de descifrat.

Istorie cu multe semne de întrebare

Monumentul Georgia Guidestones de lângă Elberton, o zonă rurală a statului georgian, a fost construit în perioada 1979 – 1980. S-a folosit granit local, la comanda unei persoane care a folosit pseudonimul R.C. Christian. Notorietatea monumentului a luat amploare odată cu dezvoltarea internetului, devenind o atracție turistică, care aducea mii de vizitatori în fiecare an, scrie retetesivedete.

Situl, despre care se menționa că servea și drept cadran solar, dar și calendar astronomic, era format din panouri înalte de 5 metri, cu un mesaj scris în 10 părți și opt limbi diferite, pentru a trăi într-o „Eră a rațiunii”.

O partea a monumentului făcea referire la menținerea populației mondiale la 500 de milioane sau mai puțin. O alta se spune că transmitea un apel ferm la eugenie – „ghidarea cu înțelepciune a reproducerii – îmbunătățirea formei fizice și a diversității”.

Teoria ocultei mondiale, apărută în presă

Presa menționa că toate acestea fac parte din „Marea Resetare” promovată de Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial, precum și de Bill Gates.

Monumentul a fost acuzat că ar fi unealta satanei și a ocultei mondiale. Acesta fiind și presupusul motiv pentru care constucția megalomană a fost distrusă, după mai bine de patru decenii de când exista.

Candidatul republican georgian, aflat pe locul locul trei la alegeri, Kandiss Taylor, a afirmat că monumentul e satanic și că demolarea lor face parte din planurile lui de viitor, potrivit Active News.

Dumnezeu este Dumnezeu și este Unul. El poate face TOT ce vrea să facă”, a scris Taylor, pe pagina sa de socializare. „Asta include doborârea pietrelor de orientare satanice”, a mai spus, plin de curaj, politicianul candidat.

Altceva decât Teoria Conspirației

Despre monument există și  o altă opinie conform căreia pietrele prezintă cele 10 „porunci”, scrise în engleză, swahili, ebraică, spaniolă, rusă, arabă, chineză și hindi, vizând o nouă „Epoca a Rațiunii”, care se potrivesc perfect ideologiei Marii Resetări a Noii Ordini Mondiale.

Foto: captura video twitter