Actual Diverse

Netflix dă informații importante despre distribuirea parolelor și despre o nouă funcție pentru utilizatori

Netflix dă informații importante despre distribuirea parolelor și despre o nouă funcție pentru utilizatori
Infoactual/arhiva

De ceva timp, Netflix a vorbit despre planurile de a limita distribuirea parolei de către un singur abonat, iar acest lucru este pe cale să devină realitate acum deoarece, după cum s-a anunțat, o nouă funcție va pune capăt acestei practici.

Distribuirea parolelor gratuit va înceta deoarece Netflix spune că a testat o nouă funcție. Și alte informații de ultimă oră pentru utilizatori

În prezent, utilizatorii Netflix au posibilitatea de a transmite parolele apropiaților, prieteni sau membri de familie, ca parte a pachetului lor, dar acest lucru este pe cale să se schimbe și în curând, structura de prețuri fiind modificată. Astfel, mulți dintre cei care se bucurau de programarea gratuită va trebui ca în viitor să plătească abonamentul în mod separat.

Noutatea: opțiunea legală și accesibilă

Netflix vine cu o ofertă prin care partajarea, adică distribuirea parolei poate fi plătită și va costa mai puțin decât abonamentul propriu-zis, ceea ce va face să devină o opțiune legală dar și accesibilă.

Compania se așteaptă totuși la unele reacții negative la această schimbare, dar crede că, pe termen lung, mulți alții se vor înscrie, având în vedere costul redus al partajării, scrie presa externă de luni, 23 ianuarie 2023.

De asemenea, se pregătește și un plan susținut de reclame care va fi mult mai ieftin. Compania nu a confirmat încă data la care va fi implementată această schimbare.

În schimb, reprezentanți ai companiei au ținut să sublinieze că partajarea a atins proporții astronomice:

”Împărtășirea pe scară largă a conturilor de astăzi (peste 100 de milioane de gospodării) subminează capacitatea noastră pe termen lung de a investi și de a îmbunătăți Netflix, precum și de a ne construi afacerea”.

Funcția pe care Netflix a testat-o în ultima vreme este capabilă să monitorizeze ce dispozitive sunt folosite conturile.

Ei au ținut să precizeze: ”Nu este nevoie de un sistem de monitorizare a utilizatorilor. Am muncit din greu pentru a construi noi caracteristici suplimentare care îmbunătățesc experiența Netflix, inclusiv capacitatea membrilor de a verifica ce dispozitive folosesc contul lor și de a transfera un profil către un nou cont. Pe măsură ce lansăm partajarea cu plată, membrii din multe țări vor avea, de asemenea, opțiunea de a plăti suplimentar dacă doresc să partajeze Netflix cu persoane cu care nu locuiesc.

Credem că modelul va fi similar cu cel pe care l-am văzut în America Latină, cu o creștere a implicării în timp, pe măsură ce continuăm să oferim o gamă excelentă de programe, iar debitorii se înscriu pentru conturile lor proprii.”