Actual Politică

Nicușor Dan nu dă apă caldă nici la angajați. Gabriela Firea întrebare ironică: Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?

Nicușor Dan nu dă apă caldă nici la angajați. Gabriela Firea întrebare ironică: Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?

Din ciclul ce trăznăi a mai făcut primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. Păi, de exemplu a oprit centrala termică din instituţie şi şi-a lăsat angajaţii fără apă caldă. Unii dintre ei n-au nici acasă, aşa că la birou era ultima speranţă să se spele pe mâini cu apă caldă. La rândul său, fostul primar general, Gabriela Firea l-a întrebat astăzi pe edil „unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?.

Nicușor Dan nu dă apă caldă nici la angajați. Gabriela Firea întrebare ironică: Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?

Din ciclul ce trăznăi a mai făcut primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. Păi, de exemplu a oprit centrala termică din instituţie şi şi-a lăsat angajaţii fără apă caldă. Unii dintre ei n-au nici acasă, aşa că la birou era ultima speranţă să se spele pe mâini cu apă caldă.

„În acest moment avem oprită centrala care furniza apă caldă pentru angajaţi şi de asemenea, am transmis instrucţiunile acestea de bun-simţ, oprirea calculatorului după program sau atunci când nu ai de lucru, tot ce înseamnă economie de energie electrică”, a declarat Nicuşor Dan, miercuri, întrebat de jurnalişti ce măsuri a luat pentru a face economie de curent electric.

Nicuşor  Dan a mai declarat că aceleaşi instrucţiuni au fost transmise către instituţiile din subordinea Primăriei Capitalei.

Sloganul candidatului dreptei unite s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa bucureștenilor

Despre apa caldă l-a întrebat astăzi şi fostul primar general, Gabriela Firea.

Sloganul candidatului dreptei unite „s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa bucureștenilor, cu un singur scop: câștigarea Primăriei Capitalei”, a scris pe Facebook Firea, în prezent ministru al Familiei..

„În ultimii 2 ani, mii de oameni au tot așteptat ca promisiunea să devină realitate. Nici pentru această iarnă nu sunt vești bune. Întrebat despre ziua de 28 septembrie și a sa ademenitoare vorbă, Nicușor Dan a scăldat-o după cum i-a venit inspirația: ba că nu-și amintește să fi făcut el vreo promisiune cu apa caldă, ba că în fiecare an urma să fie puțin mai bine ca în precedentul”, a continuat ea.

Firea susține că „lucrările la sistemul de termoficare bat pasul pe loc” și „nimic nu arată ca în cartoanele frumos colorate din campania electorală de care nu-și mai amintește primarul”.

„Nicușor Dan a promis reparații la 100 km de conducte, dar realitatea este total diferită. Anul acesta abia s-au înlocuit 37 km de rețele în comparație cu anul 2020, ultimul an de mandat, când eu și echipa mea am înlocuit aproape 75 km de conducte! Deci, tot în mandatul meu s-au făcut mai mulți pași pentru rezolvarea acestei situații dificile pentru București”, a mai scris Firea.

„Și a mai reușit ceva majoritatea de dreapta care conduce orașul de la alegerile din 2020: s-a scumpit apa caldă și căldura! Iarna aceasta, facturile vor fi duble, după ce la propunerea lui Nicușor Dan gigacaloria a ajuns la aproape 330 de lei. Sigur că peste tot au crescut prețurile, dar puteau fi găsite soluții”, a mai acuzat Firea.

„Aceste fapte nu contează pentru dreapta unită și salvatorul Bucureștiului. A fost mai importantă lupta politică, să câștige prin minciuni și să-i manipuleze pe bucureșteni folosindu-se de una dintre principalele probleme ale orașului. Iată că a venit încă un 28 Septembrie! Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?”, a încheiat ea.