Info Actual

Info Actual > Politică > Nu s-a așteptat la așa ceva! Nicușor Dan, apostrofat chiar în ziua votului. „Nu toți bărbații fac femeile panarame!”
Politică

Nu s-a așteptat la așa ceva! Nicușor Dan, apostrofat chiar în ziua votului. „Nu toți bărbații fac femeile panarame!”

Nu s-a așteptat la așa ceva! Nicușor Dan, apostrofat chiar în ziua votului. „Nu toți bărbații fac femeile panarame!”

Nu s-a așteptat la așa ceva! Nicușor Dan, apostrofat chiar în ziua votului.

Nicușor Dan a declarat, conform Antena 3, că a votat „cu sete” pentru un București mai bun. Candidatul PNL- USR- PLUS Nicușor alegerile locale din București, a venit duminică dimineaţa la vot împreună cu fiica şi soţia. Acesta este convinds că Bucureștiul are „un potențial extraordinar”.

„Aștept de mult votul ăsta, am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de cumetri, de nași, de fini, de prieteni de prieteni care au ținut în subdezvoltare orașul. Nu au fost în stare de dezvolte apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și poluare”, a spus Nicușor Dan, după ce a votat.

Bucureștiul are un potențial extraordinar. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potențial de muncă și de creativitate poate să fie pus în slujba bucureștenilor de toate generațiile, în slujba familiilor care n-au avut parte de infrastructura școlară de care au nevoie, în slujba oamenilor în vârstă, care și-au văzut copii și nepoții plecând din orașul ăsta.

Competiția asta electorală este una de valori, între adevăr și minciună, între competență și incompetență, între cinste și corupție, între decentă și superficialitate fudulă”, a declarat candidatul PNL-USR-PLUS.

La ieșirea de la vot, un bărbat i-a oferit un buchet mare de flori. Încurcat, Nicușor Dan nu a știut cum să reacționeze. Cea care l-a scos din încurcătură a fost soția sa, care a luat buchetul.

„Vă urez succes! Și să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame”, a declarat bărbatul care a oferit buchetul de flori.