International

O dramă amoroasă face înconjurul lumii. Tânăra și-a descoperit iubitul dispărut prin intermediul internetului

O dramă amoroasă face înconjurul lumii. Tânăra și-a descoperit iubitul dispărut prin intermediul internetului
foto: nccrea.com

O tânără de  26 de ani din China și-a șocat iubitul de 40 de ani și o mare de oameni de pe internet cu căutările ei disperate. Cu ajutorul unor persoane de pe rețelele sociale ea și-a descoperit iubitul în America, însurat și cu trei copii, în Norwich. Acesta a dispărut  în timp ce erau împreună în China, în timpul carantinei. Panicată, femeia a început o vânătoare la nivel mondial, lansând apeluri despre dispariția iubitului. Habar nu avea că el e căsătorit și că are copii.

O tânără își descoperă iubitul dispărut din China tocmai în America

Rachel Waters, 26 de ani, a fost abandonată de „dispărutul” Paul Magee pentru a se întoarce lângă soția sa și copiii săi. Tânăra s-a bucurat de o poveste de dragoste cu Paul în timpul carantinei de Covid. Dintr-odată acesta a dispărut, iar în China nu l-a putut găsi. I-a descoperit în mod senzațional adevărata identitate după ce a lansat o căutare online. Paul locuiește acum într-o casă confortabilă de 500.000 de lire sterline în Norwich, împreună cu soția și copiii.

Găsit prin intermediul unui apel pe internet

Rachel Waters a postat un apel disperat pentru găsirea iubitul ei dispărut pe grupul de Facebook Norwich Community Notice Board după ce i s-a spus că Paul Magee, de 40 de ani, nu se va mai întoarce. A postat fotografii cu ei doi, a răspuns întrebărilor puse.

Rachel, originară din Carolina de Nord, este de mai mulți ani brand manager în China.  Acum, după ce s-a aflat povestea ei dramatică, ea a declarat că situația ei este „nefericită”, dar pare gata să meargă mai departe.

Cuplul s-a bucurat de o poveste de dragoste în timpul carantinei stricte și lungi de Covid din țară.

Postarea lui Rachel face referire la imnul feminist de abilitare al lui Doja Cat „Ain’t S***”, în care rapperul umilește bărbații infideli.

Anunțul care a alertat internetul, dar care a dus la aflarea adevărului

„S-a dus acasă (Norwich) la începutul lunii aprilie să-și viziteze părinții și ar fi trebuit să se întoarcă în China până acum. Cu toate acestea, nu am auzit de el recent și mă tem că s-ar fi putut întâmpla ceva. Dacă știe cineva ceva, vă rog să mă contactați”, a scris Rachel, în disperarea ei că Paul ar fi pățit ceva.

Un prieten de-al lui Paul a comentat cu brutalitate: „Are o doamnă și copii”.

În timp ce unii utilizatori au râs de postarea lui Rachel, unii au subliniat duritatea situației. Au postat diverse reacții – de la amuzament până la indignare, precum:

O prietenă din Norwich a soției lui Paul, Samantha, a scris:

„Nu este chiar amuzant”.

„Și se pare că are o altă iubită în China”.

Un alt prieten a adăugat: „Nu e deloc amuzant pentru ea”.

Un prieten de-al lui Paul a spus ieri: „Paul și soția lui nu s-au văzut timp de doi ani.

„S-a întors recent și au reluat viata împreună. Au fost despărțiți. Ei s-au gândit: „Hai să mai încercăm”.