Diverse

O femeie și-a împușcat mortal soțul. Motivul și ce a făcut după ce l-a ucis este halucinant

O femeie și-a împușcat mortal soțul. Motivul și ce a făcut după ce l-a ucis este halucinant
Infoactual/arhiva

Din seria incredibil dar adevărat face parte și următorul caz. O femeie si-a împușcat mortal soțul, iar la final chiar ea a povestit întreaga poveste.

O femeie și-a împușcat mortal soțul. Motivul și ce a făcut după ce l-a ucis este halucinant. Poliția emite o opinie

O adevărată dramă a avut loc la un spital din Florida, SUA. Personalul medical a auzit împușcătura, dar nu a putut interveni, deși au făcut tot ce le-a stat în putință. Și aceasta deoarece o femeie în vârstă de 76 de ani s-a baricadat în camera de spital împreună cu soțul ei, de 77 de ani și a refuzat să iasă de acolo, din încăperea dată, ore în șir.

Ea a povestit mai târziu că gestul ei a fost un pact făcut cu soțul ei suferind și ar fi trebuit să își ia și ea viața în același mod, dar „nu a avut putere să meargă până la capăt”, după cum au declarat polițiștii, citați de New York Times.

Motivul pentru care l-a ucis, după cum femeia a mărturisit, a fost din dragoste.

Jerry Gilland a fost până nu demult un bărbat în vârstă de 77 de ani, bolnav în faza terminală. Se pare că el a încheiat un pact cu soția sa în urmă cu aproximativ trei săptămâni. „Dacă sănătatea lui precară nu se îmbunătățește, a cerut soției sale, Ellen Gilland, în vârstă de 76 de ani, să-l omoare”, au declarat autoritățile locale, citate de media.

Sănătatea lui a continuat să se deterioreze treptat, așa că, în weekend, sâmbătă, cu puțin timp înainte de ora 11:30, femeia a adus o armă în spitalul AdventHealth din Daytona Beach, Florida, a mers în camera soțului ei de la etajul 11 ​​și l-a împușcat mortal în cap, a dat detalii poliția.

„Este o circumstanță tragică, deoarece arată că niciunul dintre noi nu este imun la încercările și necazurile vieții”, a spus șeful Young la o conferință de presă sâmbătă. Ea plănuise să se împuște, dar în cele din urmă, „nu a putut să meargă până la capăt”, a spus șeful Jakari E. Young de la Departamentul de Poliție din Daytona Beach.

Măsurile legale luate de autorități pe cazul dat nu au fost, încă, anunțate. Explicațiile date sunt deocmdată doar de ordin strict uman.