Actual International

Identitatea suspectului căutat în legătură cu împușcăturile în masă de Anul Nou Chinezesc a fost dezvăluită. Noi informații

Identitatea suspectului căutat în legătură cu împușcăturile în masă de Anul Nou Chinezesc a fost dezvăluită. Noi informații
Twitter

Cel puțin zece morți într-un schimb de focuri de armă în apropiere de L.A. Alte zece persoane au fost rănite în schimbul de focuri de armă din Monterey Park, în California, într-un cartier în care au avut loc festivități în ajunul Anului Nou chinezesc, au anunțat autoritățile.

Atacatorul era fugar duminică, iar luni, presa externă a scris despre faptul că acesta a fost identificat, noi informații fiind dezvăluite de poliție.

Identitatea suspectului căutat în legătură cu împușcăturile în masă de Anul Nou Chinezesc a fost dezvăluită. Noi informații și imagini

Incredibil, dar adevărat. Un bărbat asiatic în vârstă de 72 de ani a fost identificat ca fiind suspectul împușcăturilor din Monterey Park. Huu Can Tran a fost găsit mort în vehiculul său de către membrii echipelor SWAT care fuseseră trimise pentru a-l prinde. El a murit în urma unei răni prin împușcare autoprovocate, după cum a relatat BNO News Live, într-o postare pe Twetter.

Potrivit șerifului Luna din Monterey, Tran a mers mai târziu la un alt club de dans din Alhambra. Ulterior, acesta a fost confruntat și dezarmat de doi civili. „Îi consider niște eroi, pentru că au salvat vieți. Ar fi putut fi mult mai rău”, a declarat Luna.

Persoana căutată în legătură cu împușcăturile în masă din Monterey Park a fost găsită moartă în interiorul unui vehicul.

Atacatorul a fost localizat în orașul Torrance, în zona metropolitană Los Angeles din California, după cum a informat cartierul general al poliției din Los Angeles pe Twitter. Suspectul a murit în urma unei răni prin împușcare autoprovocate, se arată într-o altă postare.

Cum a decurs acțiunea. Poliția din Monterey Park a încercuit o persoană în orașul Torrance, în zona metropolitană Los Angeles din California. Se pare că a fost localizată și oprită o furgonetă albă, posibil vehiculul de fugă al suspectului, după ce poliția anunțase anterior că este căutată o furgonetă albă. Două echipe SWAT ar fi fost implicate într-o confruntare armată cu ocupantul vehiculului.

Reprezentantul local Kenneth Mejia a făcut o declarație în urma deceselor survenite în urma împușcăturilor în masă în timpul sărbătorilor de Anul Nou chinezesc din California.

Într-un tweet, el a declarat că ”inima sa este alături de cei care au pierdut persoane dragi care au suferit în împușcăturile în masă”. El a menționat: ”Monterey Park găzduiește una dintre cele mai mari comunități asiatice din comitatul Los Angeles, iar mulți dintre ei sărbătoreau Anul Nou Lunar”.