Actual International

Cel puțin opt răniți într-un atac armat în masă la festivitățile de Ziua Martin Luther King din Florida. Primele informații

Cel puțin opt răniți într-un atac armat în masă la festivitățile de Ziua Martin Luther King din Florida. Primele informații
Florida Police/Facebook

Primele informații despre un îngrozitor atac armat în masă, care a avut loc în Florida, au fost postate pe rețelele de socializare.

Cel puțin opt răniți într-un atac armat în masă la festivitățile de Ziua Martin Luther King în Florida. Primele informații sunt terifiante

În Florida cel puțin opt oameni sunt răniți, după un halucinant și imprevizibil atac armat în masă, care a avut loc la festivitățile de Ziua Martin Luther King din Fort Pierce.

Cel puțin opt persoane ar fi fost rănite în urma unui atac armat în masă care a avut loc în noaptea de luni, 16 ianuarie 2023, după ora României, în orașul Fort Pierce, Florida. Biroul șerifului din comitatul St. Lucie a confirmat pe pagina sa oficială de Facebook că a trimis ofițeri la locul incidentului, în apropiere de Ave. M și 13th Street.

Potrivit relatărilor online, o mulțime mare de oameni se adunaseră pentru un eveniment de celebrare a Zilei Martin Luther King. Se crede că acestea urmăreau un spectacol auto care avea loc într-un parc local, despre care se crede că este vorba de Ilouis Ellis Park. Presa locală a declarat că unul dintre cei împușcați se află în stare critică.

Șefului adjunct Brian Hester a relatat într-un comunicat de presă că în jurul orei 5:20 (ora SUA n.r.), o neînțelegere între două părți s-a soldat cu opt victime prin împușcare, în timpul sărbătorii Martin Luther King Jr. în Parcul Ilous Ellis din Ft. Pierce.

Una dintre aceste persoane se află în stare critică, au confirmat și oamenii legii americani. Alte patru persoane au fost rănite în timp ce fugeau de la locul faptei.

„Astăzi, adjunctul șef Hester și cu mine am fost onorați să participăm la parada Martin Luther King Jr. de-a lungul Martin Luther King Blvd. Din păcate, la câteva ore după ce această paradă s-a încheiat, investigăm un schimb de focuri într-un parc județean situat la Avenue M și 13th Street, în care 8 persoane au fost împușcate”, a declarat șeriful Ken Mascara.

Atacatorii sunt în libertate. Oamenii care au informații legate de acest incident sunt rugați să contacteze detectivii sau să sune la Treasure Coast Crime Stoppers, un anumit număr de telefon fiind publicat pe pagina de Facebook a Poliției locale.