Lifestyle

O mare Companie s-a gândit și la oamenii aflați în linia întâi. Ce face pentru ei

O mare Companie s-a gândit și la oamenii aflați în linia întâi ce se luptă cu molima. Vineri, 28 Martie, al doilea convoi umanitar a plecat simultan din București, Brașov, Ploiești, Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Galați și Iași pentru a ajunge prin Crucea Roșie și Inspectoratul pentru Situații de Urgență la oamenii aflați în linia întâi în lupta cu virusul Covid-19 și la persoanele vulnerabile.

Ei continuă să fie alături de Andreea Marin și Fundația “Prețuiește Viața” în susținerea persoanelor care muncesc până la epuizare. În această perioadă, s-au făcut donații  de peste 22.0000 de pachete de produse alimentare de la branduri cu renume. Cantitatea donată a fost suplimentată față de prima ediție pentru a putea acoperi cât mai multe orașe.

O mare Companie s-a gândit și la oamenii aflați în linia întâi: Vom continua să fim un sprijin în această luptă și vom dona în continuare

Radu Timiș Junior, CEO-ul companiei Cris-Tim declară: “În această perioadă critică, când toți suntem afectați, sunt recunoscător să aflu despre cât mai multe companii care își găsesc resursele necesare pentru a veni în ajutorul persoanelor care au cea mai mare nevoie – persoanele vulnerabile și persoanele aflate în prima linie în lupta cu virusul Corona. Noi, Grupul Cris-Tim vom continua să fim un sprijin în această luptă și vom dona în continuare. Suntem de părere că solidaritatea și compasiunea sunt două aspecte cheie în ceea ce privește comportamentul, pe care toți trebuie să le arătăm – de la simple ființe umane, la companii și alte instituții – pentru a ne putea baza unul pe celălalt, și împreună să continuăm lupta pentru depășirea acestei perioade mult încercată și să creăm prosperitate.”

Pentru a continua sprijinul Fundației „Prețuiește Viața”, Compania încurajează donațiile destinate achiziționării consumabilelor, echipamentelor sau produselor atât de necesare categoriilor vulnerabile de persoane, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau a vârstnicilor.