Actual Showbiz

O masă la restaurant a lui Johhny Depp a costat cât un chioșc cu tot cu hotdogi, pentru șase luni

O masă la restaurant a lui Johhny Depp a costat cât un chioșc cu tot cu hotdogi, pentru șase luni

Ceva obișnuit sau extravaganță. Bucuria că a câștigat procesul cu fosta soție este fără margini sau își îneacă supărarea în mâncare. Există, cu siguranță, o explicație. Unul dintre acestea este precis motivul pentru care ”piratul” din Caraibe, Johnny Depp, a plătit o masă la rstaurant cu 65 de mii de euro, la un restaurant din Marea Britanie.

O masă la restaurant a lui Johhny Depp a costat cât un chioșc cu tot cu hotdogi, pentru șase luni

Actorul Johnny Depp, indiferent dacă își dorește sau nu,  continuă să fie în centrul atenției, mai ales de când a câștigat procesul pe care i-l intentase fostei sale soții, actriței Amber Heard, iar de curând starul din ”Pirații din Caraibe” a ieșit la un restaurant indian, unde a achitat o notă de plată de numai … 65.000 de euro.

Depp se află în Europa de mai mult timp, dinainte deliberării rezultatului la procesul cu Amber. La începutul săptămâni trcute, el a fost văzut la Symphony Hall, în Birmingham, Anglia. A doua zi, acesta a mers la Varanasi, un restaurant cu specific indian, după cum scrie presa britanică.

Angajații restaurantului au postat o fotografie pe Intagram, bucuroși și onorați că au primit așa oaspete de seamă.

”Cea mai mediatizată persoană de pe planetă a fost la noi pentru cină aseară. Ne-am bucurat să fim alături de Johnny Depp și Jeff Beck. O experiență magnifică.”, se arată în mesajul postat pe social media de reprezentanții restaurantului.

Actorul și echipa lui, în jur de 20 de oameni, au luat un cina la restaurantul respectiv, iar întâlnirea lor a durat mai bine de cinci ore. În acest timp, aceștia au încercat mai multe preparate indiene, titrează The Guardian.

Semn că i-a păcut foarte tare mâncarea, Depp, alintat Johhny, a cerut și mâncare la pachet.

”Johnny a spus că a mâncat cel mai bun curry și ne-a cerut să-i pregătim o porție în plus, ca s-o ia la hotel”, a relatat reporterilor Mohammed Hussain, managerul restaurantului.

Printre preparatele pe care le-a comandat actorul s-au numărat Shish kebab, curry, creveți Tandoori, orez, salată Panna Cotta, dar și cheesecake, la desert, menționează aceleași surse media.

Un calcul simplu arată că prețul unui chioșc simplu este de 8500, unul mai sofisticat depășind 10 mii de euro. Dotarea interioară, hotdogii și ingredientele necesare vor arăta un calcul final apropiat de masa celebrului actor la restaurantul indian din Anglia.

Foto: retetesivedete (deschidere)/ instagram & anunturi (interior)