Social

O nouă soluție în campania de vaccinare! Valeriu Gheorghiță: Mărturisesc că m-am gândit

O nouă soluție în campania de vaccinare! Valeriu Gheorghiță: Mărturisesc că m-am gândit

Coorodonatorul campaniei de vaccinare împotriva cooronavirusului din România, Valeriu Gheorghiță, a mărturisit că interpreții de manele ar putea influența românii, pentru a-i convinge să se vaccinaze.

Interpreții de manele, implicați în campania de vaccinare

Marți, în cadrul unei conferințe de presă, medicul Valeriu Gheorghiță a mărturisit că s-a gândit să implice interpreții de manele în promovarea imunizării împotriva coronavirusului.

„E un aspect la care mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ce privește vaccinarea poate să-şi găsească locul în aceasta campanie”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

Apel și la biserici

Primarul Clujului, Emil Boc, face apel și la administratorii de bloc, dar și la biserici pentru accelerarea campaniei de vaccinare.

„Orice om care are o posibilitate de a influența pozitiv pe cineva să se vaccineze trebuie să o facă. Noi vom coborî chiar la nivelul administratorilor de bloc. Vom pune la dispoziție infrastructura cât mai apropiată de unitățile de cult pentru a putea facilita persoanelor care merg la biserică accesul la vaccinare, dar dacă nu vine imboldul final din partea conducătorilor cultelor din România acest lucru nu se va întâmpla”, a spus primarul Clujului, Emil Boc, potrivit Antena 3.