Lifestyle

O româncă i-a șocat pe polițiștii din Italia. S-a transformat în Xena, prințesa războinică și le-a vandalizat sediul

O româncă i-a șocat pe polițiștii din Italia. S-a transformat în Xena, prințesa războinică și le-a vandalizat sediul

O femeie din România, aflată sub influența băuturilor alcoolice a reușit să distrugă tot ce a găsit în cale într-o secție de poliție din Italia. Este pur și simplu incredibil în ce s-a transformat locul.

Licoarea lui Bachus a pus stăpânire pe mințile unei românce din Italia. După ce a băut până n-a mai putut, aceasta a ajuns în fața unei secții de poliție din provincia Reggio Calabria. Și nu orice secție de poliție, ci chiar sediul Comandamentului Poliției Municipale, situat în Piazza Valarioti. Totul a avut loc în noaptea de luni, 17 octombrie spre marți, 18 octombrie.

A spart tot ce a găsit în cale, apoi s-a culcat pe o canapea

Femeia a forțat intrarea, apoi a pătruns și, asemenea unei furtuni, a distrus totul în cale. Nu doar că a spart toate ghivecele de flori și geamurile, dar a stricat și mobilierul.

După ce spectacolul s-a terminat și a obosit, a văzut o canapea și, pentru că i se făcuse somn, s-a așezat și a adormit. Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii de la Gazzetta del Sud, femeia nici nu a vrut să intimideze pe cineva și nici nu a fost o tentativă de vandalizare.

S-a certat cu o prietenă

Femeia în vârstă de 30 de ani era cunoscută de ceva vreme de oamenii legii. Sursele spun că aceasta a băut considerabil, posibil ca să prindă mai mult curaj, ba chiar s-ar fi certat cu o prietenă care a vrut să o potolească și a plecat ca vântul și ca gândul la sediul poliției.

Primul lucru pe care s-a răzbunat atunci când a ajuns a fost poarta de la intrare în sediul poliției. Pentru început a încercat să forțeze încuietoarea și pentru că a văzut că nu poate, a folosit o lopată. Alarma a fost dată marți, 17 octombrie, de dimineață, la ora locală 7.30, când polițiștii și comandantul Domenico Martino au intrat în birou și au rămas șocați când au văzut.

Tot atunci s-a trezit și femeia care a realizat ce a făcut și a vrut să fugă. Din păcate, a fost arestată, dar pentru că s-a plâns de dureri, a fost dusă la la Spitalul Polistena.