Actual

O tânără badantă moldoveancă s-a îmbogățit. 1 milion de EURO! Moștenire de la italianul bogat pe care l-a îngrijit

O tânără badantă moldoveancă s-a îmbogățit. 1 milion de EURO! Moștenire de la italianul bogat pe care l-a îngrijit

O tânără badantă moldoveancă s-a îmbogățit. 1 milion de EURO! Moștenire de la italianul bogat pe care l-a îngrijit.

Tatiana Crihan, o tânără moldoveancă de 27 de ani, a devenit milionară după ce a fost badantă în Italia. Aceasta l-a îngrijit pe Guido Carlo Corni, un stomatolog bogat din Genova. Acesta a murit în 2015, la vârsta de 91 de ani, lăsându-i femeii o moștenire de 1 milion de euro, conform Telegraph.md.

Bineînțeles că familia italianului nu s-a conformat cu dorința bunicului lor. Membrii familiei au depus plângere împotriva moldovencei, când au aflat că ea este beneficiara averii bătrânului. Rudele susțin că bătrânul nu era în deplinătatea facultăților mintale în ultima perioadă a vieții, iar femeia care-l îngrijea a profitat de acest lucru și l-a determinat să semneze două polițe de asigurare de viață pentru suma de 1 milion de euro pe care era trecută ea drept beneficiară.

Justiția i-a dat câștig de cauză moldovencei

În cursul cercetărilor, anchetatorii au descoperit că, inițial, în acele polițe a fost trecut drept beneficiar un nepot al bătrânului, însă după numai două zile s-a răzgândit și a schimbat numele cu cel al îngrijitoarei.

Cu toate acestea, însă, anchetatorii nu au găsit nicio probă care să susțină acuzațiile familiei. Prin urmare, dosarul a fost închis la începutul acestui an. Dar nepotul bătrânului a decedat luna aceasta, iar acum soția lui este cea care a înaintat în justiție o nouă acțiune împotriva femeii care a moștenit milionul de euro.

Avocații au cerut o despăgubire și de la instituția care a încheiat polițele, acuzând-o că nu a verificat starea de sănătate mintală a bătrânului la momentul emiterii documentelor.