Info Actual

Info Actual > Showbiz > Oana Roman a rămas singură, în prag de Sărbători! Marius Elisei a luat DECIZIA: Nu s-a mai putut altfel!
Showbiz

Oana Roman a rămas singură, în prag de Sărbători! Marius Elisei a luat DECIZIA: Nu s-a mai putut altfel!

Oana Roman a rămas singură, în prag de Sărbători! Marius Elisei a luat DECIZIA: Nu s-a mai putut altfel!

Oana Roman a rămas singură, în prag de Sărbători! Marius Elisei a luat hotărărea să plece de acasă, ba chiar a avut grijă să o excludă pe fiica lui Petre Roman din afacerea online cu haine, pe care aceasta o promova intens pe paginile de socializare.

“Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect.

Oana Roman: Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă

El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect. Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea’, a mai spus vedeta cu lacrimi în ochi, potrivit Ele.