Sănătate

Oboseala a pus stăpânire pe organism? Consumați acest aliment și veți rămâne surprinși

Oboseala a pus stăpânire pe organism? Consumați acest aliment și veți rămâne surprinși

Muncă, stres și oboseală cât cuprinde? Nu aveți concediu anul acesta? Cum să scăpați de toate aceste lucruri? Iată cea mai bună soluție, 100% naturală.

Potrivit nutriționistului Mihaela Bilic, nucile sunt cu adevărat extraordinare pentru organism, însă trebuie consumate cu moderație, pentru că pot crea probleme digestive.

O bogăție de minerale, antioxidanți și vitamine, acestea vă energizează, ajută la îmbunătățirea memoriei și alungă stresul. Tot ce trebuie să faceți este să mâncați zilnic un pumn de nuci. Atenție deosebită trebuie să o aibă însă persoanele care au o bilă leneșă.

„Nu așteptați ca nucile să râncezească în cămară”

„Când vine vorba de fructe oleaginoase știm că sunt gustarea ideală, sățioasă, pline de fibre, minerale și grăsimi nesaturate valoroase pentru sănătate. Însă magazinele sunt pline de produse exotice, care nu cresc pe meleagurile noastre, așa că ne trezim mâncând alune, caju, fistic și migdale iar de nuci uităm cu totul! (…)

Aceste fructe se numesc oleaginoase pentru că au concentrate multe grăsimi în structura lor. Grăsime înseamnă multe calorii, dar și mai greu de digerat, mai ales când avem o bilă leneșă.

Nu așteptați ca nucile să se usuce și să se râncezească prin cămară, faceți o cură de minerale și iod, accelerează metabolismul, înlătură oboseala și crește performanțele fizice și intelectuale. Un pumn de miez de nucă zilnic… e la îndemâna oricui.’’, a notat Mihaela Bilic pe reţele de socializare.

Susțin capacitatea de concentrare

Studiile au demonstrat și faptul că nucile conțin Omega 3, fier, mangan, folat, magneziu și vitamina E, adică tot ce aveți nevoie pentru ca memoria să funcționeze la capacitate maximă.

Hrana perfectă pentru creier sunt și alunele de pădure și nucile braziliene. Nu în ultimul rând, nucile combat obezitatea și stimulează pierderea kilogramelor în plus și vă fac părul și pielea mai sănătoase.

Sursă foto:

Notă redacție: Informațiile din acest articol nu înlocuiesc sfaturile unui medic și nici alte tratamente recomandate de specialiști!