Actual Showbiz

Oligarhii ruși nu-s singurii cu probleme. Miliardarii Occidentului se confruntă cu divorțuri costisitoare. Iată cine e ultimul !

Oligarhii ruși nu-s singurii cu probleme. Miliardarii Occidentului se confruntă cu divorțuri costisitoare. Iată cine e ultimul !

Au și ei probleme lor. Bani mulți, iubire puțină. Este vorba despre miliardari. Oligarhii ruși au probleme cu confiscatul averilor și restricții din cauza lui Putin. Miliardarii Occidentului au probleme de îndrăgosteală și divorțuri. Pe principiul că doar o viață au, de ce nu ar divorța o dată și încă o dată și tot așa, până la găsirea fericirii.

Un om bine poziționat financiar spunea, cândva, că divorțul este un lux. Doar bogații divorțează, cei săraci sau cei din pătura de mijloc, mai rar sau niciodată, nu se despart de persoana pentru care au jurat, în fața altarului, să fie împreună ”până ce moartea îi va despărți”.

Oligarhii ruși nu-s singurii cu probleme. Miliardarii Occidentului se confruntă cu divorțuri costisitoare. Iată cine e ultimul „nefericit”!

Miliardarul Rupert Murdoch, în vârstă de doar 91 de ani, se va despărți de soția sa, Jerry Hall, cunoscută ca model și actor, în vârstă de 65 de ani, cu care s-a căsătorit la Londra în anul 2016, titrează New York Times. El completează astfel lista altor miliardari celebri, recent divorțați, respectiv Bill Gates, Elon Musk etc.

Această ”iubire” a fost și ea frumoasă, la început, ca toate poveștile de dragoste care se nasc și înfloresc. Însuși miliardarul a recunoscut despre aceasta, la vreme respectivă, spunând că este cel mai fericit om din lume.

În ziua nunții sale, Murdoch a scris pe Twitter: „Fără alte tweet-uri timp de zece zile sau niciodată! Mă simt cel mai norocos ȘI fericit om din lume„. De atunci și până astăzi, el nu a mai postat niciun mesaj interesant pe Twitter.

În ianuarie 2016, ziarul The Times anunța că cei doi s-au logodit, iar trei luni mai târziu, proaspeții îndrăgostiți s-au și căsătorit. Murdoch și Hall au avut o frumoasă ceremonie la Biserica St Bride’s Church de pe Fleet Street, denumită „casa spirituală a presei„, chiar în centrul istoric al industriei britanice a ziarelor.

Dar, așa cum produsele au un termen de expirare, așa s-a întâmplat, probabil, și cu relația lor, care, după doar șase ani, a ajuns la final.

The New York Times a citat două surse anonime pentru a confirma informațiile privind viitoarea despărțire. Un purtător de cuvânt al lui Murdoch nu a comentat însă zvonurile, în timp ce reprezentanții lui  Jerry Hall nu au putut fi contactați.

Despărțirea de Hall, potrivit ziarului citat, ar putea să reverbereze un întregul imperiu de afaceri (al lui Murdoch), care își menține influența puternică în America și în străinătate prin intermediul mărcilor sale de știri de dreapta, inclusiv publicația The Sun în Marea Britanie și Sky News în Australia.

Jerry Hall este soția cu numărul patru a renumitului miliardar și magnat media. Murdoch, originar din Australia, a mai fost căsătorit de trei ori, anterior. Hall s-a căsătorit și ea, la rândul ei, cu Mick Jagger în 1990, dar a divorțat, nouă ani mai târziu.

Persoanele apropiate lui Murdoch au fost „surprinse” să audă de sfârșitul unei căsnicii care i-a permis lui Lachlan Murdoch, fiul cel mare al lui Rupert, să aibă un rol mai important în conducerea unor proprietăți, inclusiv, în SUA, la Fox News și Wall Street Journal, mai scrie tabloidul american.

Rupert Murdoch este o figură controversată în Statele Unite. Despre acesta se spune că însuși președintele Biden se teme de el.

Deoarece Murdoch deține Fox News, principalul canal de difuzare înseamnă că președintele SUA, Joe Biden, îl consideră „cel mai periculos om din lume„, au scris într-o carte, nou publicată și lansată în luna aprilie, doi jurnalișiti de la New York Times.

Foto: BBC