Diverse International

„Or să mă omoare”, a declarat un tânăr care a vrut să intre în sediul publicației New York Times înarmat cu sabie și topor

„Or să mă omoare”, a declarat un tânăr care a vrut să intre în sediul publicației New York Times înarmat cu sabie și topor
nypost.com

La sediul sediul ziarului New York Times a avut loc un incident. Un bărbat înarmat cu o sabie și un topor a încercat să intre în clădirea publicației.

Sediul din Manhattan al publicației The New York Times, amenințat

Joi, 17 noiembrie 2022, un bărbat a încercat să intre în sediul din Manhattan al ziarului The New York Times, cu o sabie în mână. Bărbatul a cerut să stea de vorbă cu ”secţia politică” a publicaţiei, a anunţat poliţia, citată de The New York Post, care menţionează că bărbatului i-a fost interzis accesul în clădire.

În data de 17 noiembrie 2022, Departamentul de Poliţie din New York (NYPD) a informat că în jurul prânzului poliţiştii au răspuns unui apel la 911 în legătură cu un bărbat înarmat cu o sabie.

Astfel, potrivit Departamentului de Poliţie din New York, „un bărbat de 27 de ani a ajuns în holul clădirii de birouri a ziarului, pe 8th Avenue, în timp ce purta o „pungă de plastic cu un cuțit, sabie și topor”, scrie businessinsider.com.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din New York  a declarat că bărbatul a intrat în sediul publicaţiei de pe 8th Avenue din cartierul new-yorkez Manhattan, în jurul orei 12:15 ) cu ”o sabie într-o mână şi un animal de pluş în cealaltă”.

De asemenea, forţele de ordine au mai descoperit asupra bărbatului un topor, un mic cuțit pliabil și un recipient pentru buzdugan într-o pungă de plastic.

Din fericire, bărbatul nu a atacat

Dar, cu toate acestea, nu a avut loc nicio luptă, bărbatul predând cuţitul membrilor echipei de securitate a clădirii.

„Nu a fost nicio luptă”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din New York.

Conform celor precizate de poliție, bărbatul, care nu a fost identificat imediat, a fost dus la Spitalul Roosevelt pentru evaluare.

„Or să mă omoare”

Potrivit unor surse, bărbatul (care nu este cunoscut ca având antecedente penale) a pretins că este un denunțător și a dezvăluit polițiștilor că: „or să mă omoare”, relatează nypost.com.