Lifestyle

Ozana Barabancea i-a lăsat mască pe toți. Ce a dezvăluit în direct: „A fost familia mea!”

Ozana Barabancea i-a lăsat mască pe toți. Ce a dezvăluit în direct: „A fost familia mea!”

Ozana Barabancea i-a lăsat mască pe toți. În cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, jurata emisiunii va răscoli amintirile tuturor celor aflaţi în platoul transforming show-ului.

Sub numele de „Nostalgia”, aceasta va aduna la un loc melodii celebre, din momente importante din viaţă, şi le va răscoli amintirile tuturor celor aflaţi în platoul transforming show-ului.

Ana şi Raluka vor face un duet care o va răscoli pe Ozana

„Cea mai nostalgică va fi Ozana, pentru că a cântat cu ea!”, a mărturisit Ana Baniciu la repetiţii. Transformate în Fly Project şi Anca Parghel, Ana şi Raluka vor face un duet care îi va aminti profe soarei de canto a show-ului de un om foarte important din viaţa ei.

Ozana: „Este un moment extrem de important pentru mine

„Vreau să vă spun, fetelor, cu toată sinceritatea, că este un moment extrem de important pentru mine! Anca a fost familia mea! Am fost la festivaluri împreună, a fost cea mai bună profesoară pe care am avut-o vreodată!”, a mărturisit artista.

Cum se vor descurca acestea şi cum va reacţiona Ozana când le va vedea, telespectatorii vor putea urmări sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.