Actual Politică

Parchetul General pe urmele deputatului Aurel Bălăşoiu. Într-o înregistrare audio, parlamentarul confirmă „nebuniile” făcute

Parchetul General pe urmele deputatului Aurel Bălăşoiu. Într-o înregistrare audio, parlamentarul confirmă „nebuniile” făcute

Deputatul Aurel Bălăşoiu insistă că convingă opinia publică, dar şi conducerea partidului că nu el este cel din fotografiile apărute în presă. Ce nu vrea Bălăşoiu să înţeleagă este că procurorii Parchetului General analizează în aceste momente imaginile care au stat la baza scandalului sexual în care ar fi implicat ex deputatul PSD Aurel Bălășoiu, spun surse judiciare pentru EVZ şi mai mult au apărut şi înregistrări în care, deputatul discută despre cele întâmplate.

Parchetul General pe urmele deputatului Aurel Bălăşoiu. Într-o înregistrare audio, parlamentarul confirmă „nebuniile” făcute

Procurorii Parchetului General analizează în prezent imaginile să vadă dacă există suficiente probe pentru a deschide dosar penal în cauză. Este verificată și suspiciunea legat de faptul că partenerul ar fi un minor, potrivit acelorași surse. Scandalul a izbucnit sâmbătă seara când au apărut imagini cu un tânăr gol cu care fostul deputat ar fi întreținut relații sexuale.

Despre tânărul din imagini au apărut speculații cum că ar fi minor. Pe de altă parte surse judiciare spun că tânărul ar avea 22 de ani și nu s-a făcut nicio anchetă având în vedere că nu a  fost depusă nicio plângere.

Acesta ar fi întreținut raporturi sexuale cel puțin cu un călugăr, dar și cu un tânăr absolvent de Teologie

La scurt timp după apariţia fotografiilor, a apărut şi o înregistrare audio dintre deputat și un călugăr-amant, iar Aurel Bălășoiu admite – pe parcursul acesteia – că a participat (de mai multe ori) la ”distracții sexuale”, chiar și în trei.

Aceste ”distracții” ar fi avut loc la Constanța, la Olimp, după o întâlnire de partid, dar și la Pitești ori București.

Mai mult, parlamentarul acceptă faptul că, în afara călugărului-amant, a avut relații și cu un alt tânăr (”Cristi”), cunoscut pentru că oferă servicii sexuale domnilor și pe care procurorii l-ar suspecta inclusiv de trafic de droguri.

Este același ”Cristi” – alături de care parlamentarul apare dezbrăcat în fotografiile publicate și despre care Bălășoiu a negat – într-un interviu acordat duminică pentru Antena 3 – că nu l-ar cunoaște!

 

Fiul lui Bălăşoiu este primar ales, după ce tatăl său a câştigat alegerile parlamentare

După ce Aurel Bălăşoiu a fost ales deputat PSD, în comuna Rociu, Argeş s-au organizat alegeri, în iunie 2021. PSD l-a susţinut pe juniorul Bălăşoiu, care a câştigat cu un scor zdrobitor: 73% din voturile celor prezenţi.

„Ne-am bucurat să îi avem astăzi în mijlocul nostru la #Rociu pe Marcel Ciolacu, preşedintele #PSD, şi Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Le mulţumim pentru susţinerea şi încrederea pe care o acordă candidatului PSD la funcţia de #primar al comunei Rociu, Victor Mihai Bălăşoiu!”, anunţa, la 17 iunie 2021, PSD Argeş.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Camerei Deputaților, deputatul Aurel Bălășoiu este căsătorit și absolvent al Facultății de Teologie al Universității Pitești, județul Argeș.

El a fost primar timp de mai multe mandate în comuna Rociu din județul Argeș și este deputat în Parlamentul României din decembrie 2020.