Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Părintele Calistrat, mesaj tranșant. „Sunt niște ordine la nivel mondial”
Ezoteric

Părintele Calistrat, mesaj tranșant. „Sunt niște ordine la nivel mondial”

Părintele Calistrat, mesaj tranșant. „Sunt niște ordine la nivel mondial”. Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni, din Iasi, consideră că doar Bunul Dumnezeu e cel care ne ferește de rele. Acesta se întreabă cui a folosit închiderea cimitirelor. „Oare mortul iese din mormânt și contaminează pe cineva?

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Părintele Calistrat vorbește deschis despre „ordine la nivel mondial”.

Credinţa dreaptă şi sănătoasă<span id=. Ce este credinţa? - Parintele Calistrat" data-iml="16675" />

„Dumnezeu a ținut și păzit bucățică asta de pământ pe care trăim. Iar a închide cimitirul să nu poți să aprinzi o lumânare la morți este un sacrilegiu național. Și nu a luat nimeni nici o atitudine. Oare mortul iese din mormânt și contaminează pe cineva? Ce înseamnă asta?”, a mărturisit Părintele Calistrat.

„Atunci când omul nu mai are Dumnezeu, dă în cap

„Desprinderea publicului credincios de biserică s-a făcut și cu un scop prezumtiv. Se încearcă, chiar dacă vor să nege, să se vadă cum ar fi oamenii care s-ar dezobișnui de biserică. Iar oamenii nu trebuie să se dezobișnuiască de biserică.

Când s-au deznobișnuit oamenii de dreapta credință, de Dumnezeu și de Euharistie (căci și așa s-au dezobișnuit de românism, de tricolor, de jertfe, de eroi), înseamnă sălbăticirea nației. Căci atunci când omul nu mai are Dumnezeu dă în cap, ucide și face toate fărădelegile pământului! Aceste sunt niște ordine la nivel mondial”, consideră Părintele.