Actual

Performanță istorică reușită de Karim Benzema! Recordul lui Cristiano Ronaldo a fost egalat

Karim Benzema

Al patrulea marcator din istorie cu peste 80 de goluri în Champions League, Karim Benzema are parte de un sezon de vis la Real Madrid! Starul francez a atins un nou record, egalându-și fostul coleg de echipă.

Karim Benzema și Cristiano Ronaldo sunt singurii jucători care au reușit un hat-trick în două partide consecutive din fazele eliminatorii ale Champions League!

Atacantul francez de la Real Madrid a devenit cel mai important jucător al echipei, după plecarea lui Cristiano Ronaldo. În vârstă de 34 de ani, Benzema a marcat în acest sezon 37 de goluri în 36 de partide, de departe cel mai bun sezon al carierei.

Mai mult decât atât, mulțumită golurilor marcate în meciul de aseară, de pe Stamford Bridge, din minutele 21, 24 și 46, jucătorul a reușit să îi egaleze recordul fostului său coleg, cu câte un hat-trick marcat consecutiv în două partide din fazele eliminatorii ale Champions League. Ronaldo reușise această performanță în 2017, după ce a marcat câte un hat-trick în partidele cu Bayern Munchen și Atletico Madrid, din sferturile și semifinala competiției.

„Jocul nostru merge foarte bine pentru că jucăm la cel mai înalt nivel în fiecare partidă. A fost încă o seară magică. Cele trei goluri sunt foarte importante pentru noi. Sunt foarte mulțumit că am înscris și al treilea gol. A venit într-un moment în care mă gândeam că ei au redus diferența și se pot apropia.nEu nu joc fotbal ca să devin cel mai bun fotbalist din lume. Eu joc fotbal pentru astfel de seri”, a declarat Karim Benzema pentru cotidianul marca.com.

Benzema reușise, de asemenea, un hat-trick, în returul meciului din optimi contra celor de la PSG. Totodată, francezul devine al patrulea fotbalist cu hat-trick-uri consecutive în cea mai importantă competiție continentală, după performanțele similare ale lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cărora li se adaugă Luiz Adriano.